Skip to content

another entry – after a month and 3 weeks

February 25, 2006

helo again.
hangat-hangat tahi ayam nampaknye hasrat saya pada 5th of Jan yang lalu.🙂

fyi, im still at home. which means i still got no job. great!!! hahaha. actually im planning to pursue my Master’s degree. dalam negeri shj ok. most probably at uitm. so thats why semangat nak mencari kerja tu kurang sikit. i did apply a few job (very few). my friends adelah yang dah keje, mostly temporary la.oh and my sayang pun dah keje dah. hihihi. sys engineer in subang. oklah tu, at least one of us dah mula menabung utk masa depan. ;p

last week i had the PTD’s exam. tinggal harapan jela nak pass. SUKMA tahun ini dimana? i jawab pahang. tarian yang bukan tarian kaum etnik di sabah?? dusun, jekey, sumazau, the other one dah lupa..i jawab dusun. sbb tak penah dengar pulak tarian dusun, kaum dusun adela. balik rumah i googled laa tarian dusun. and guess wut tarian dusun mmg ada. tarian yg takde – jekey. hahaha. tu baru 2-3 soalan, belum yg lain lagi. satu soalan lagi, sukan apa yang mempunyai 15 org sepasukan? ragbi, basketball, bola sepak..dgn konfiden i hitamkan bola sepak. sebab yg main ade 11 org plus reserve 4 org – konfiden ni. balik rumah kena gelak dengan abah. and syg too. ~sigh~

ok, thats it. i promise ill update regularly from now on.🙂

to eyda, congratulations sebab dah dapat keje. gud luck ok!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: