Skip to content

i’ve lost three kittens in the past two weeks. san…

March 6, 2006

i’ve lost three kittens in the past two weeks. sangat sedih..the first one, belang mati masa my mum reversed her car and tak sedar baby belang ada bawah kereta. 2nd one KuTu (sebab muke die macam hantu my mumla ckp-Kucing hanTu) mati sbb sakit and sesema. and hitam lak tak tau hilang mane. yang masih ada si clorox. peliknya name kucing2 i..hehehehe. sekarang dah tinggal 2 ekor kucing dewasa, 2 ekor kucing remaja and a kitty.


belang semasa hayatnya..sedih sangat masa belang mati i nangis teruk..


ni my kitten si KuTu.. muka dia mcm burung hantu tak? anak kucing yg paling baik tau!

ohh and my pet fishes pun dah bertambah. last saturday si patrick ikan tu datang lagi bawak ikan baru and few soft corals. si nemo dah dapat tempat tidur baru, one jellyish coral. dia suka sangat baring-baring atas coral tu. patrick kata coral tu macam carpet si nemo. hai ikan pon ade carpet sendiri…nemo marah sangat kalau ada ikan lain datang kat carpet dia. nanti nemo kejar.


hmmm malam ni Lost season 2 start dah. makin seronokla malam-malam mendatang. yeay!!! and tak sabar menunggu convocation in three weeks time.🙂

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: