Skip to content

convocation

March 29, 2006

i went to jb last week for my convocation and just came home on monday.

the convocation was on sunday. i had a great time eventho i didnt take much pics with my friends. soo sad..coz all of them were busy taking pics with their family.
my family stayed around 20 minutes after the ceremony. then mak ajak balik my aunt’s house for tea. since tak habis bergambar lagi, my family balik dulu. nasib baik buah hati i boleh hantar balik. then cari-cari my girlfriends tak cukup korum pun. dah plan earlier amik gambar baling-baling topi but sue and atin didnt turned up. sooo berlapan jela…tu pun dapat 3 snap je. after that, masing-masing melarikan diri ke family masing-masing. ada nak berkejar ke studio.
soo i pun carila ‘family’ i yang tinggal sorang tu dan dah melarikan diri pula bergambar dgn kawan-kawan dia. penat tau tunggu dia habis bergambar dengan kawan-kawan dia, i bet his pics dengan kawan lebih banyak dari our pics together.😦 i tunggu jauh jugakla nak berjalan ke tempat syg bergambar tu malas sangat. sebab kaki dah sakit pakai heels. tak biasalah katakan.. nak call, hp i dia yang pegang.tunggu punya tunggu bawah pokok kelapa dgn harapan dia intai-intai lah buah hati dia ni. tapi harapan aje laa.. dah tak tahan tunggu, i datanglah dekat sikit. mata dah berair dah sebab sedih dan geram tengok buah hati lupa kat i.. ;-p haa kat situ baru dia nampak kita, terus datang cepat-cepat.

geram tau kat syg ni!!!


ohhh and at last,sempat jugak amik gambar dgn thirah. cian tau kat dia banyak kali msg and call tapi i tak angkat sebab hp pada orang yang busy bergambar tadi tu.πŸ˜‰
thank you very much athirahku!!! coz sanggup datang berjalan kaki dari kolej…i luv u sooo much!!!!! and very very sorry coz jumpa sekejap sangat hari tu.

i havent transfer the pics yet coz my sis pinjam digicam i. i’ll upload the pics later. athirah next week aku upload our pics. both of us were sooooo comel!!!πŸ™‚

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: