Skip to content

wedding..i like!!!!!!

April 15, 2006

sorry for my looooooooooooong delay of another entry….again :-)i did hv time but i was sooooo malas..

okla..hmmm what did i do for the past weeks?? as usual lah.. my everyday routine sama je..(penganggur terhormat laa katekan…;-p) i did all the hs chores, bagi makan my cats and fishes.. tengok tv, online, bla bla bla..macam biasa tiada perubahan.🙂 and thats why i malas nak update coz i really have nothing interesting to tell everybody. dun worry, i’ll tell if i ever start working..🙂 if only..haha..

emm last weekend, went out with sayang. at last, after a few months tak tengok movie (haha.. ye ke?? ;-p) we watched the Inside Man.

oohhh and last friday, i went to ssp cyberjaya to collect my SPM Cert setelah berkurun lamanya. hahaha finally!!! bila dah mula nak cari kerja barulah terhegeh-hegeh nak amik sijil. at first i thot i was the only one yang belum amik sijil spm. hai ramai lagi rupanye antaranya cik Ili Haizu. punyalah lama sekolah simpan sampai dah kuning listname tu..we met a few teachers – cikgu atus, cikgu khairy, ust azizah, ust hasniza, cikgu khalsom, pn normiza, cikgu aida…sangat happy coz each one of them still remember my name.. tapi mula-mula hampir semua tak kenal saya sebab i dah kurus ok..cikgu atus kata ‘lain betul awak hamizah. bila awak gelak baru saya ingat..’ cikgu khairy kata ‘awak dah kawin ke?’, ust hasniza ‘saya memang ingat awak budak yg suka menyanyi’. borak-borak dengan cikgu atus paling lama.. and dayne, cikgu atus terkejut aku bitau ko dah tunang!! :-)dia kata ‘haaa?? mentee saya tuuuu!’ to liza sue, jgn sedih k ade cikgu tak ingat name ko!!!! hihihihih…jahatnya saya!!!! saya rindu nak balik zaman sekolah!!!!!!

siang tadi, i attended sayang’s bro wedding reception at kelab golf titiwangsa. i dragged my girlfriends yang kecoh dan sangat best tu. mula-mula jemput wanie at lrt kerinchi. then fetched haida at her haunted apartment..haha..thank you guys sudi datang kenduri abg ipar i..;-p


saya tak sabarnye nak kawin!!!!

after that, we took off and singgah to mcd nearby, saja nak chatting dengan lebih selesa sebab banyak gell story nak di ‘update’..haha..


borak borak borak sampai lebam..

and this coming friday, the second wedding reception for VIPs at dewan perdana felda. this time saya mengheret atin pulak. umie dont be mad kay.. :-* aku kawin nanti semua orang aku heret..

right after the ceremony,my sayang terus pergi dungun, t’ganu dengan his officemates. dia ada briefing session at TNB plant there, something to do with the company’s project with TNB laa. cian dia sure penat. muuaahss!!!!! :-*

sheraku, i’ll write another entry for ur ‘tag-game’ tu ok.. shahnim..see? updated already meehh..

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: