Skip to content

again

June 1, 2006

hello again. fuhh fuhh banyaknya habuk kat blog i nih..fuuhhhhh..hmm i think i shud’ve not start blogging in the first place.πŸ™‚

i hv started sending resumes in the past two weeks. ni baru nak apply job for real. masih belum buat final decision on pursuing my master’s degree. offer letter from uitm baru sampai last week. sangat lambat. dah tu kena register this coming 24th June. (23rd is my birthday tau.. :-p hint hint) saya nak buat solat istikharah. dalam dilema ni.

what i had been doing all this while? earlier this month i attended wanie’s kenduri, sedapnya makan sate..and congratulations on your new job at RHB, Wanie! a few days later i went to abah’s sports day in JB. see.. my dad pun ada sports day tau! on the 15th, i sent my bro to matrix londang. and last week, i went to my primary school friend’s wedding ceremony. but most of the time, i just stayed at home. and teman my mum pegi pasar & giant. and on few weekends i went out with my sayang. actually i’ve been sick since three days ago. fever & sore throat. semalam the whole day terbaring dalam bilik. badan pun panas. tak larat nak bangun.klinik dekat je tapi malas nak pegi. bangun, makan ubat pastu tido balik. but now im feeling better. alhamdullilah. cuma tekak perit lagi.

last saturday, faez ajak i pegi KL International Motorshow at PWTC. lucky me..he likes cars but not a fanatic. :-p he loves me more than anything mind u! oklah kot the show, tak boleh nak komen cos this is my first time been to such event. and im not very fond of cars. so tak tau sangat. banyaklah kereta-kereta yang cun-cun dan mahal-mahal, and perempuan-perempuan seksi.hahaha..yes and most of the visitors (male visitors) bukan snap gambar kereta tapi gambar model seksi kat atas kereta tu. yaaa..i curi-curi tengok kamera depa time depa nak snap. i told faez ‘ ha nak amik gambar kereta ke gamba pompuan seksi ‘ hehe. but i knowla nak tak nak gambar pompuan seksi mmg akan termasuk jugak sbb dah dorang duduk atas kereta tu. nak buat camne kan sayang?? hihihi..ohh i joined a contest tau! haha senang je, i got a gift, a t-shirt and another one i tak ingatla. calendar ke notepad. but i gave it to faez. cian syg, he was a bit disappointed sbb bateri kamera both of us abis and at that time banyak lagi gambar tak amik.dahlah the last hall tu la yang paling banyak kereta yang paling cun and the sleekest and the ‘stylishest’ of all (im not fond of cars but i knowla kan mane yg lawa tu) tapi tak sempat nak round cos kitorang berkejar nak zohor. overall?? bestla.. and next time boleh pergi lagi.

fuh berupdate jugak akhirnya. yeay can i sleep now?? my body’s itching.. dr tadi asek garu-garu ni.😦

okla till next entry..adios.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: