Skip to content

kenyang!!

July 11, 2006

i’ve just had my dinner. senangnya hati cos kak as (my pembantu from indon) came here last sunday. she’ll stay here for a month. act, she was my maid. after kawin dapat baby,dia berhenti kerja. my mum cakap kalau rasa-rasa nak cari duit ke datang je keje kat rumah. tapi sebulan jela coz pakai visitor pasport. so now for a month, dah ada org nak buat kerja rumah dan memasak dan iron baju yang sangat banyak. yeh yeah! dan sejak akhir-akhir ni aku bangun pagi pun makin lambat. ahhh parah!!! i need to work asap!

mula-mula,i thot of meeting si hani this friday. pompuan tu takde class on friday. and jupe kat seremban jela. sebab weekend dia balik rumah. nak jupa ramai2 nanti jom gi tengok pirates of the carribean sekali. tapi mesti weekend kan.. hmm tak besla cos nanti ramai org. oh back to the plan of meeting her – tak jadi lak, she texted me telling that she has a project briefing on coming saturday so weekend dia tak balik rumah. aku pun tak konfem gak sbb my sis nak pinjam kereta bawak balik her stuffs to JB. so postpone la pertemuan kami ke tarikh yg belum ditentukan.

congratulations to my hero for winning the Golden Ball award as the WC’s Best Player. u deserved it. the world still loves u. never mind the head butt. hmm i just cant get enuff of him kan.. and France, the defeat still makes me sad till today.

ok.. nak sambung My Girl lagi! =) aja!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: