Skip to content

JB tomorrow

July 12, 2006

i’m going to jb tomorrow. kene teman my sis bwk balik brg2 dia pulak. argghh! will come home on friday maybe. or saturday kalau si nana tu nak balik jugak weekend ni. dah rugi 2 hari utk abiskan download prison break & da vinci code. sorila dua-dua belum tgk lagi. rugi rugi. shera, see..ni la cara menghargai cuti dengan sebaik-baiknya. bukan buat benda tak berfaedah kan. =) masak & buat keje rumah semua dah pass tau! hihihi..now perlu dapatkan kerja dan mula menabung untuk masa depan. cewaaahh!

ha nem, senang2 ko dload jela pirates ko tu kalau tak jumpa2 dvd.

dari semalam, adik lelaki bongsuku kat saser (sains seremban) tu asek call je suruh tengokkkan status PLKN dia. tak sabar-sabar sangat. 2 -3 kali aku tengok ‘KP tidak dijumpai’. tak caya-caya jugak. dia cakap ade kawan dia check dah dapat dah. aku tanya ‘bape ramai kawan tu?’ – ‘sorang..’ sahlah kawan dia tu silap cek. sebab list yang dah keluar sume yg lahir tahun 88 (the latest laa..form five this yr lahir ’89) ataupun kawan dia tu memang tua setahun. pastu kul11 baru ni tadi call lagi, kawan dia pulak mintak tolong checkkan. same jugaklah kp tak jumpa. oh jumaat ni takdelah aku nak hantar lunch utk dia. (every friday after solat jumaat aku kena hantar lunch, sebab friday lauk tak sedap..kata dia laa..) lauk kita kat sekolah dulu yang kurang sedap hari apa? tak ingat dah.. =p

hmmm.. semua dah mula kembali ke kampus masing-masing. good luck in new semester everyone!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: