Skip to content

Entry For Today =)

July 18, 2006

nasi ayam kat sekolah dulu hari sabtula shera. dan suraya, warden kitorang kat sekolah tak kasi ambil ayam extra walaupun ada budak yang balik. =p

baru balik dari Giant membeli udang basah untuk ikan-ikan dan coral di rumah. mereka dah kelaparan.


tak sabar nak tunggu ikan baru datang. sekarang coral lagi banyak dari ikan. nemo dah mati, kuda laut dah mati. =(

balik ke Seremban jumaat lepas, i drove alone sebab my sis tak jadi balik. ingat nak konvoi dengan abah, tapi abah ada meeting petang baru balik. so pukul 9.30, bertolak dalam keadaan lapar, singgah R&R Machap makan nasi lemak & nescafe tarik sorang-sorang. haha! sedih tau, kalau ada sayang kan best!
anyway, biasa jugak drive sorang-sorang ulang-alik JB-S’ban tapi tak suka cos 1) takut ngantuk dan 2) driver-driver lori besar selalu nak hon pompuan drive kereta..lagi-lagi aku drive sorang. cheett!!

inilah aktiviti hujung minggu family kami..ceewaahh! table-tennis! that’s my abah.


my adik semua dah balik sekolah & kolej. so kat rumah takde geng dah nak main pingpong. kalau weekends adik-adik tak balik, yang akan main adalah my mum n dad. haha! tere tau dorang ni.. kalau takde my sis maleh nak main cos aku tak tere main, so nak kene lawan dgn yg tak tere jugakla. haha!

oklah, dah pukul 3. tak solat zuhur lagi. till then. muaahhsss!!! malam ni nak tengok Just My Luck..cepatla abis donlod!! =p

emm.. CT kawin jugak dengan Dato K. haha.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: