Skip to content

stomach pain :-(

July 20, 2006

tengah hari tadi sakit perut yg teramat, dunno why. macam gastrik datang balik.😦 malam tadi pun susah sangat nak tido sebab sakit perut. kesian diri sendiri.. rasa mcm ada benda menggigit-gigit dari dalam perut. bukannya tak makan. maybe sebab minum pepsi tadi. tapi dah 2-3 hari mcm ni. cuma last nite & tgh hari tadi makin menjadi-jadi. baring-baring sekejap dah sapu minyak belut panas (kat situ tulis ‘untuk kembung perut etc’..jadilah!) terus tido. bangun balik dah ok. tapi rasa takut pulak nak makan. takut bila makan, sakit perut balik.🙂 makan 2 keping roti bakar & minum teh. and alhamdulillah till now ok je. teringat kisah azie, afraid that i might have those cos my period pain agak teruk jugak.

atin & wanie ajak lepak-lepak togetha this saturday. but i already agreed to meet my ssp friends on the same day. waa..i’ll miss another gathering with my sedundun girls la, if the plan to meet sabtu ni jadi. dah lama tak borak-borak kan!!😉 dan belum merasa-rasa lagi duit gaji korang yang beribu-ribu tu.. (att:atin, wanie, suraya) hehehe!

syg bucuk is going to kemaman tomorrow. nasib baik tak kena stay. he’ll come back esok petang jugak. kalau tak mesti i risau. miss you sooo much.. kita jumpa next week ok. muaahhss!!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: