Skip to content

meeting the girls

July 23, 2006

yesterday was a fun one kan korang? haha.. walaupun sampai lambat giler (blame mell ok!), walaupun the movie tak best sangat, walaupun camera aku buat hal. grr..most of the pics memang mcm ada hantu lalu kat belakang. yang elok pics with the flash je.


apekah ini? ni la wajah yg ada di every pics in every cam.. =p


without salha & nadia ain ‘nona roguy’ =p

aku dah lupa cerita masa form 2, kita (2U- salha, mell?) escape assembly nak siapkan mask utk english subject tu. yang aku paling ingat is ladylike macho. hahaha! tu cerita form 2 laa.. so much to talk about, so little time. lets get together again this coming 19th at Kolam Ayer pulak..đŸ™‚

congratulations to nisa cik IE kita & to miss ‘shadira & nona roguy’ (byk btul barangan penjagaan dia ni!) kerana telah berjaya mendapat kerja.. saya masih menunggu, mungkin rezeki belum tiba.

petang ni i hv to send my bro back to londang. penat penat.

nurunnaim & shahnim, pls send me the pics k..hehe. my email hanzzack@yahoo.com

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: