Skip to content

hahahaha!

July 27, 2006

baru lepas mengucapkan goodnite to my syg bucuk.

something kelakar happened before that. i was in my room kemas-kemas baju dalam almari. teringat entry anem pasal kemas closet 2 kali setahun.. =p dulula, sekarang dah 2 kali sebulan kan..hihi. anyway, my mum pulak tengah cek mel dia kat my pc. lepas tu, aku terdengarlah bunyi message YM kuar. i ignored it coz i thot ada sesape forward ape-ape ke (i was ‘invisible’ so of course takde sape nak YM me kan..ohh except echah & my bf) and mak saya pun tengah guna pc. terdengar mak gelak. and 2 minutes after that, dia cakap ‘ok mak nak tido. aku pegi tengok msg ape tadi, but the messenger window my mum dah tutup. i checked my message archive, and terus gelak. sebab message tadi -> i luv u so much! which was from my syg. and yang nak tambah lagi kelakar & malu, i put his name -> Sayang Bucuk bucuk! Malu tak sayang?? hahahahaha..

esok after jumaat as usual, i hv to hantar makan tengahari yang sedap to my darling bro at school.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: