Skip to content

saya memang rajin kan?

July 27, 2006

soooo not me kan, now that i keep on posting new entry everyday. definitely a record! tak pernahlah sepanjang blogging ni tulis entry tiap-tiap hari. yelah, dah sekarang most of the time ngadap pc. altho bukan penulisan berilmiah macam shera & shoe.🙂 anyway, this is a fun way to keep in touch with friends.. the Web way..hehe. hari-hari korang tau aku buat ape – gi tangkap kucing, bagi makan ikan ect. soo guys, teruskan melawat my blog every single day. TQ. :-p

malam-malam weekdays macam ni pukul 11, everyone else in my hs dah tido. siapa je, my mum.. and my maid & anak dia. next week diaorang balik indon, tinggallah berdua je dgn my mum. sunyinya. siang my mum pegi kerja, tinggal la saya sorang-sorang. i know, i memang tengah berusaha cari kerja. agak tertekan tau.😦 tapi takpe, saya maintain happy. hehe… shera jgn bising.. :-p finished watching King & The Clown..sangat sedih! nangis-nangis 2-3 kali.

atin just told me about her plan for a picnic, probably next weekend. yeah.. i hv to join them no matter what. where? belum konfem. suraya bebeh, hope u can join us this time. and another good news, normal je kalau tak kena chicken pox lagi! =p tq to Dr. Shoe. lega sangat. fuhh!! anyway, aku bukan takut ape, cuma risau sebab budak-budak bertuah ni, termasuklah my bf too takut-takutkan. tak kisah pun kalau ada parut kat muka ke…hehehe.

ok, that’s it. have a wonderful day everyone!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: