Skip to content

VIP pass to a fitness centre??

August 2, 2006

this afternoon, while i was on my way to the bus stand (tiket bas yg betul tak beli lagi kan..) i got a call from an unknown number. which i thot a call panggil interview ke apa kan. happy giler suara caller tu, aku agak konfius..mesranya orang ni nak panggil interview. rupanya bukan panggil interview ok. she told me that i’ve been chosen to receive a VIP pass untuk workout di True Fitness. haha? pardon? dia ulang sekali lagi..pastu aku tergelak. a VIP pass to a fitness centre? fitness or yoga or whatever it is are sooo not me! dia kata the pass is for 3 days ke 7 days tah, ada trainer sekali, yoga class, dance class..gelak lagi ok..and the workout area tu for women only. and i have to come to collect the VIP pass, tapi buat appoinment dulu. haha! :-p so aku cakap, aku datang next tuesday. yeah!! adakah aku perlu pergi?? no no please..nak workout sampai ke hartamas tu..plus i’ve never been to a fitness centre for a workout session before and hv never ever think of going to one. hahahaha! sangat tak seswai tau!!!😀

faez got into a small accident on his way back from his office this evening. terkejut sangat. tapi alhamdulillah, he’s fine.🙂 yang penting dia tak cedera apa-apa. ca ya nun alif guy hit his car. kemik sikit, kena hantar repair esok. ya.. takut kan macam ni. kita drive elok-elok tapi orang lain yang tak mematuhi peraturan jalan raya, kita terkena sekali.

saya rasa nak tukar tagboardlah. nak pakai oggix macam shoe. macam syok je tengok.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: