Skip to content

no title

August 8, 2006

hari ini memang meletihkan. tiga kali ulang-alik dari RHB bank ke JPN (actually dua-dua dekat je) dan hasilnya, aku masih tak boleh bukak account! geram!!! sabar jelah, oleh kerana puasa tadi.

Plan punya plan, finally.. menjadi jugak kita ke Ulu Yam yek sedundun co. insyaAllah.. harap-harap on that day semua berjalan lancar. ecewaaahh!! walaupun mak aku macam bising-bising jugak bila aku sebut Ulu Yam tu. hehe. doakan aku akan bangun awal sabtu ni untuk masak nasi lemak tau!! walaupun sebenarnya yg akan masak adalah mak aku. wekkss!!!

hey i wanna watch CSI:NY now!

~anem, tak bes la ko tak updet, boring tau hari-hariku!

~got an interview this coming thursday. pray for me ok!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: