Skip to content

nothing interesting to update laa…

August 11, 2006

my interview yesterday was ok, alhamdulillah. walaupun tak puas hati sangat sebab the interviewers cuma banyak tanya on my FYP. dahlah tak study balik FYP tu cos tak sangka lak kan nak tanya banyak2. sekarang ni doa & tawakal kpd ALlah.🙂 InsyaAllah, kalau ada rezeki saya di RHB.

dah seminggu dah neighbourhood watch kat taman saya ni. and last nite, abah join the patrolling. memang macam belia 4B, dengan sweaternya. hehe. oh, tadi saya makan durian berulas-ulas sampai rasa panas badan ni dah. hmm, takde interesting story la nak update. laterlah ek!

check this out, about the editor of the neswpaper yg publish kartun Nabi S.A.W tu.. >>http://www.nation.com.pk/daily/june-2006/15/index12.php

ok, i wanna wish naim.. congratulations on your graduation!!! naim, aku pun dah add the link to ur photoblog tu..

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: