Skip to content

entry sekadar cukup syarat..hehe

August 16, 2006

makin hari makin malas nak update blog neh. as usual la kan, nothing interesting & exciting happened for the past few days.

apa saya buat harini ek? boring boring boring bangun tido dahla lambat. tapi still kemas rumah, siap vacuum sume ok! tengahari, keluar jap pergi belikan seguni whiskas utk kucing-kucing yang dah kelaparan kat rumah ni. petang, saya masak sup ayam & telur goreng sambal for berbuka. yeah esok last ganti puasa.. finally!!

tadi keluar dengan my mum nak cari mag NONA yg gambar ex-wife Dato K tu tapi sume kedai pigi suda tarak! sold out la NONA bulan ni.. mak kata nak try cari kat alamanda sok kalau sempat. hahaha i bet takde jugak.

oklah, sehingga ada interesting story untuk diupdate. i wanna sleep now!!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: