Skip to content

bro’s birthday & sayang’s exam

August 17, 2006

yesterday was my youngest bro’s 17th bday. memang terlupa giler. patutlah semalam dia banyak-banyak kali call rumah. dia balik cuti esok aku pakse dia baca entry neh. hehe.

HAPPY 17th BIRTDAY SAPIK!!!!


last yr’s raya pics at kampong

inilah adik aku yg dah umur 17thn tapi perangai macam budak skolah rendah. suke tengok kartun jek. hobi di rumah main PS2 – Grand Theft Auto dan juga game2 lain yg berunsurkan kartun. tiap2 kali cuti skolah mesti kedai cari dvd. tiap minggu nak kena amik baju kotor kat sekolah. tiap jumaat kena hantar lunch. dulu masa kecik-kecik kalau kena marah, mulalah telinga dia merah pastu muka merah pastu baru nangis. kecik-kecik kitorang adik-beradik panggil dia ‘bomba’ hahaha.. bomba kaler merah kan???

next week, faez ada CCNA exam. really hope he’ll pass it. i pray for u, sayang!!! sekarang dia tengah struggle study berbagai mak nenek. ingatkan exam rabu this week (semalam). sebab last sunday, mula-mula dia bagitau the exam either rabu or khamis minggu ni. esoknya cepat-cepat pergi post office, nak pos ekspres good luck card (good luck card dah beli awal-awal dah.. ) cos takut tak sempat sampai before rabu. tup-tup exam next week.


eh, nak gi mana naik basikal tu? bawakla saya sekali!!!
anyway, sayang banyak masa lagi nak study neh. study rajin-rajin tau!!! i know u can do it!!

okie dokie.. till then. bestnya ada smileys yg comel nih!!! luv it luv it luv it!!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: