Skip to content

i’ve just finished watching zathura. sori, saya ba…

August 18, 2006

i’ve just finished watching zathura. sori, saya baru nak tengok. hehe. oklah, but not great. tipu betul, rumah dah hancur pecah sana meletup sini tapi budak 2 orang tu comot sikit2 je. takde luka-luka pun. tipuuuu! tak malatupss pon bak kata velvet. wekkkss.

am going back to my kampong esok, ada kenduri. not sure abah nak overnight kat sana ke tak. and my apologies to anema & shera bcos i cannot attend the AMT meeting (cewaah macam ape jek) bila dah bincang apa mak nenek sume tuh, anema sila khabarkan padaku ok. tq!! oh yeah, hari rabu next week ada exam SPA. nak kena kasi ‘jalan’ balik otak ni & menyemak balik event-event dan berita yang lepas2. hehe.

i wanna wish one of my best friend, congratulations on the GREAT news! happy for u..aku harap aku kena tempias kegembiraan itu jugak!!!!

i am hoping for something good to happen in a few weeks time. InsyaAllah.. Ameeen..

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: