Skip to content

i’m back..heehee!!!

August 20, 2006

rasa macam sebulan pulak tak bukak blog. eceehh..tipu jek! semalam balik kampung, jumpa sedara mara atuk sedara nenek sedara, makan nasi kenduri & makan buah rambutan dan manggis juga durian.

yeah aktiviti selepas ini ialah nonton dvd sehingga tak larat nonton lagi. pinjam dvd my neighbour yang beribu-ribu lemon sampai rambang mata nak pilih mana satu. adalah lebih kurang 2,000 (ke lebih tah?) agaknya dvd collection dia tu. nak tengok ape dulu ek? she’s the man- the family stone- just like heaven- uptown girls- school of rock? adakah aku ketinggalan sebab tak tengok sume ni lagi?

shera mok, sori tak reply your sms. ade ke cakap aku mangkuk?? buekkss!! thats why aku malas nak reply..grrr!

oklah tu peeps, i wanna watch the dvds..muaahhsss!!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: