Skip to content

pertemuan di SESERI

August 27, 2006

satu pertemuan yang penuh dengan kekecohan & kepanasan telah berlaku semalam. terbangun lambat. goreng karipap pon sampai hangus. sangat berbangga dengan ct rahmah cos bangun pukul 4.30 am untuk memasak bergedil yg sedap. anem dah sound aku the night before jangan sampai pukul 12 sudah. hehe.. tapi pukul 12.30 tghari jugak kitorang sampai. ampun ya!! oh ye sekolah ini sekarang pakai mak guard dah.

LOVE U GUYS SOOOO MUCH.. nice line-up at the back..eceewaah!

the ‘CNN‘ ladyanother CNN lady – si emma. haha! semua gossip artis diorang tau k..

the listeners.. tengoklah muka masing-masing..

tengah dengar gossip la ni

berpindah ke atas tikar pulak..

Rubians.. mizah the comel captain, hana nana, liza sue & shera the S/U.. MUAAHHHSS!!

yang ni mcm Miss Malaysia contest la. as usual, Nilamians yang paling ramai..

pose pero memang tak tahan!

with salha.. masih wujud lagi tau buaian ini..

this time without belle, dayne & shera the photographer

click on the photo for larger image.
ye, memang SANGAT kecoh. about the gossips and cerita-cerita semalam, really hope naim or anem or shera akan update the details. hehe.

thanks a lot to anem for the delicious soto, shoe for the pasta, nisa & tatong for the pudding, ct for the bergedil, shera & salha for air sirap & mineral, pero for the cake yg sedap giler, & mi goreng not sure sape bawak..em ape lagi, oh the sandwiches aku tak sempat rasa pon. thanks everybody for everything! oh and not forgetting, hunny bunny if u read this.. thanks for ur perut.. hihih.. hey, u know i love u right..muaahhss!!!

THANK YOU VERY MUCH to the organizers, anem & shera!!!


dalam kereta, on the way balik seremban, kitorang dah lapa balik. aku & hani menyesal tau cos tak tapau pasta shoe.. banyak extra kan? hehe..soo kitorang makan jela apa yang ada iaitu my karipap giant. mak aku bising sebab aku bwk balik rumah balik karipap yang aku masak.

bye bye school..
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: