Skip to content

updates updates!

September 12, 2006

hi everybody!!

siang tadi, i went out with faez & buat follow-up kat klinik yong. yeay alhamdulillah! i’ll start working next Monday the 18th. iza pun start 18th jugak, dia datang report kejap je last week, then terus balik ipoh cos her mum warded for denggi. alhamdulillah dah ok dah now. hmm, weekend ni nak cari baju kerja laaa..ecewaahh! tak sure lagi nak drive on my own or naik kereta mak then mak drop kat RHB (my mum’s working in putrajaya..sooo on the way la kan..) save sikit duit toll & minyak. tak tau tak tau..

si syida cantek came here yesterday. she was on her way back to taiping from jb. aku ajak dia singgah seremban & overnight at my house. mak aku suke giler kat syida (sbb dia kecoh..haha, sori syid!) pesan suruh datang selalu tu.. tak puas borak-borak, pagi-pagi tadi dah hantar syida kat bus stand. aku nak paksa dia datang banyak-banyak kali after this.

oh ye, harini 12th of September = my 3rd Anniversary with encik faez. kejap je dah 3 tahun. walaupun bermacam onak duri ombak dan badai melanda hubungan kami, Alhamdulillah.. till now, we are still together and still very very much in LOVE with each other. i’m sorry sayangku cos u kena tuang class nak hantar i ke klinik. dan tak sempat celebrate pon.. tapi takpelah, kita buat double celebration masa your birthday next month..insyaAllah.

love u lots!

i’m alone AGAIN at home right now. mak is in JB.. AGAIN. ohh this weekend, ada family day ofis abah in melaka. nak ikut!!! my bro, syafiq sedih sebab dia nak outing balik rumah on Sunday tapi takde sape kat rumah cos my mum dad & i nak pergi family day tu. kesian ko sapik!

ok, thats all for now. nak buat nescafe ni..to my nescafe buddy, kita minum dulu!!

my nescafe kaw!

adios amigos.. tengo la camisa negra!!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: