Skip to content

title = not applicable =)

September 26, 2006

alhamdulillah..baru sudah makan goreng pisang & nescafe sedap.

bulan puasa ni, balik awal setengah jam, 5.15pm. kerja sangat banyak minggu ini, gaji baru masuk last week. sooo, other things yg perlu disetel selepas gaji masuk mula menimbun. jeles dengan dila & iza cos diaorang macam rilek2 je. iza demam harini, cian.. pagi-pagi aku sampai kat meja dia dah bau minyak cap kapak. sebab tak cukup tido la tu. semalam dia tido kul 5.30am kul 7.30 dah bangun balik. sebab siapkan report mak nenek ape tah geng sys support ni aku pun tak tau. gi klinik kat rhb trus dapat mc. dila pulak boleh cakap harini berlalu begitu lambat. aku rasa macam tak cukup masa je. mak & abah bising pagi-pagi tengok aku pakai t-shirt & pants. hahaha..dah kata dress down kan. aku baru 2 kali pakai baju kurung gi ofis. slalunya pakai shirt & pants je. nasib balik harini highway tak jem. lengang giler jalan sampai ke senawang. mak cakap orang ramai dah berebut-rebut balik around 4.30, time tu kereta banyak.

anem, fizz, ecah – aku mmg nmpk korang online selalu but aku tak terdaya nak menegur kerana kepenatan (walaupun ecah invisible aku boleh menghidu kehadiranmu di ym ku). eceewaahh! anem sila updet blogmu everyday. aku bukak2 kat opis boring tau takde cerita gempak. dan aku dah tau jawapan contest spot the difference ko tu! hahaha! i soooo want the duit raya!!! :-p

till the next free time..hehe.. muahhhsss!!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: