Skip to content

you got me right where you want me

September 29, 2006

actually dah off pc pun tadi, sebab tiba-tiba hujan lebat. pastu boring lak takde ape nak buat. tak bermood untuk nonton tv. nak tido, tapi nak tunggu cik faez sms dulu. dia tak balik rumah lagi keluar minum2 dengan membernya. hujan pun dah renyai dah, so on la pc. update blog pun bagus. semua orang pun dah offline, mesti tempat korang tengah hujan lebat neh.

ooh suke banget dengan lagu ni. just so u know, (eceeehhh!) dah download semua lagu jesse mccartney yg the latest album. and baru tadi dapat OST my heart. suke banget guwwe!!! tq to cik fizz. aku dengar berulang-ulang kali sambil menyanyi dengan penuh feel. hahaha!! tak tengok lagi citer my heart ni.

on the 14th & 15th (saturday & sunday), i hv to work!!! takpe, aku redha.. sebab jalan ini yang ku pilih dulu. eceewaahh!!! hehehe.. anyway, boleh claim ot nanti. one week before raya memang confirm sangat banyak kerja menunggu. nanti nak berbuka dengan sohabat9600ku & geng UTM sedundunku & buah hatiku. tarikh perlu ditetapkan supaya takde pertembungan. ecehhh!!

esok nak pergi kedai cuci gambar. nak simpan dalam album. boring betul kalau nak gelak2 tengok gambar kena tengok kat pc. hamizah memang old fashioned.

messages for a few ppl..

shera : dah lama tak updet blog. sila updet asap!
anem : aku dah save gambar ko, jwpn spot the diff akan aku hantar esok. :p
wanie : dah pindah ke bebeh? bila nak jemput datang rumah? hehe..
ecah : ecah dah ahlim!
fizz : ayyo, onnodai intelligence pathu kannu koosadhu! (without the sound! haha!)
erin : gud luck dalam menyetelkan kerja-kerjamu..🙂
dila : eceeeehh.. sila jangan malu-malu untuk datang lagi. rahsia anda masih belum saya bocorkan. hahaha!

eh ok, my heart dah sms la, nak siap-siap tido dah. gudnite everybody!!!!!!!!!!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: