Skip to content

nak kad raya plssssssss…

October 11, 2006

first of all, ecah.. aku sebenarnya nak tergelak giler masa ko cakap aku cakap kat tepon tadi macam sembunyi2 dok bwh meja takut boss nampak. hahaha! (dan sememangnya ada boss, boss keciklaa..) aku tahan jek..anyway kak cah, aku memang excited dengar suara ko but aku menahan diriku, oleh sebab duduk dalam special room, soooo takleh nak cakap kuat2 cos bilik itu memang senyap sunyi. mesti ko terkejut mendengar suara aku yg lemah-lembut berkata-kata dengan ko tadi. hahaha.. memang lawak, dahlah tiba-tiba ada call but aku tak angkat pun, last-last Kak Mini, unit head aku yg angkat.

at first, aku ingat no ecah tu no tel KWSP, cos adelah probs skit regarding my EPF.

yay yay!! sangat SUKA..sebab finally keluar pun declaration bank cuti on monday!! soooo, takyah susah-susah pikir balik kampung lambat sorang-sorang isnin tu. my family for sure dah di kampung, bergotong-royong kat rumah nenek, mengacau rendang dan merebus ketupat. akhirnya dapat juga daku bersahur dan menjalani hari terakhir berpuasa kat kampong. im soooooooo happy!!!!!!!! alhamdulillah..

hari-hari time balik, turun ofis dengan dila gell. (dila i know you still love me & will still teman me to go anywhere after this, hehe..) dila, nasiblah aku ada dirimu kat situ kalau tak, tak dapat aku bayangkan betapa hambarnya hari-hariku di ofis. (poyo!!) harini iza ada inducion, for new staffs. my section head, mei leng kata tak payah pergi session ni, join another session after raya – dapat makan free yang sedap (sangat! serius!!) hahaha! iza kesian anda, tulah tak cakap awal-awal kat aku. takpe, dia geng dgn kak normi aziana (another ex-SSPian in RHB) RHB ni memang suka amik budak SSP agaknya. dulu ada Kak Elin (the twin sistas tu). section head iza & dila, Kak Mai tu dulu SSP jugak, tapi student matrix laa.. hampir terlupa SSP ada matrix dulu.

okie dokie, till then..muaahhss!!!

p/s: aku nak bagi kad raya kat korang ni… korang tanak ke kasi kad raya kat aku????

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: