Skip to content

dalam mood RAYA

October 17, 2006

assalamualaikum everybody..

eyy tak sabarnye nak cuti raya. malas sangat nak pergi keja di hari-hari terakhir Ramadhan. and yay, cant wait to check my bank acc tengok gajiku. ohh ye shera, nape tak aci lak bagi kad company?? :p and korang, kalau kad raya ku sampai lambat sikit takpe ek. baru pos..

dah hampir2 nak demam teruk semalam, sekali pagi ni tak jadi demam lak. hehe, baru ingat nak mintak mc. tapi oleh kerana tugas, aku gagahkan diri pergi kerja this morning. eceewaah!! oleh sebab dah bersiap lambat, dekat 7.40am baru bertolak dari rumah. tengah siap2 around 7.15 mak call, bagitau jammed gilerr kat highway depan r&r seremban. ada lori eksiden. 5 minutes later, abah call pulak bagitau ada eksiden jugak. (eksiden yg sama..my mum kuar ke ofis dulu, abah lambat sikit) mak call abah, abah call saya. mereka saling memesan antara satu sama lain. risau sungguh mak & abah aku tak sempat sampai before 8.45 ke ofis. baru kerja kan, sooo record kena clean. and yeah u bet, memang tak sempat! pukul 9 baru sampai ofis. dah 2 hari laa late-coming camni. semalam lambat 2 minit, walaupun jarak dah lebih dekat sebab tido rumah addib di putrajaya semalam. ohhh sempat singgah rumah iza makan choc cake yg sedap. tapi tak berkesempatan nak menjamah sebanyak mungkin kerana perut masih penuh makan ayam dan ayam dan nasi sikit dan ayam on sunday. hihi..🙂

raya ni dah kena kasi duit raya laa kat my adik-adik and cousins (younger ones only!) nak kena kasi my mum duit raya jugak. harap-harap masih berjaya mendapatkan duit raya from my relatives this yr.

i really cant wait for RAYA!!!! nanti ek, hari raya wishes akan dibuat dalam next entry.. hv a nice day everyone!!!!!!!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: