Skip to content

here i am!!

November 6, 2006

i’m back to my old layout.. i think its more me kan.🙂 anyway just chatted with anem about sumthing.. hehehe..

soooooooo bz bz bz bz giler nowadays. betul2 takde masa nak update blog. rindu kayh.. everyday cume mampu bukak blog sendiri dan blog org lain. one of the staff frm my unit nak resign nxt week. bammm nah amik ko…his assignments yg byk giler tu diagih-agihkan kepada aku & another exec. waaa byk giler kerja files dah menimbun2 atas meja. aku rasa boleh pengsan tiap-tiap petang lepas 5.45pm. hehe. acah je.

ohh ye everybody, nak announce kat sini my family will be hosting our Raya open hs di Lavender Hgts di Seremban ni.. on the 11th of Nov (this coming saturday) frm 11am till 10pm. kehadiran amat dialu-alukan. geng-geng SSP & sedundun plsssss come ok.. erin & fizz u guys too..and semua org lah yg mengenali diri ini. kalau ada masa jemputlah dtg ke rumah. thank you.🙂

ok laa till the nxt free time.. miss u guys a lot!!! muaaahhsss!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: