Skip to content

on leave but not fun coz im sick

November 29, 2006

poyonye title.. :-p

i am on leave today. i still hv 3 more days of cuti nak kena abiskan. last nite ive been thinking of doing a few good things today. but i woke up early in the morning feeling a lil bit unwell which made me sambung my tido until matahari dah tegak atas kepala..hahaha. sooo there goes my precious day-off. waaaa.. šŸ˜¦ rugi cuti aku, kalau harini kerja, boleh amik MC. grrrr!!!

nak update on my open-hs macam dah lambat sangat pulak. anyway thanks a lot to the friends yg datang ke rumah haritu. love u guys!!!! hehehe.

ohhh last fortnight, my parents went for an event in somewhere *cannot disclose here hehe* and tetiba boleh la pulak sampai kat lif 3 org yg tgh tunggu lif tu datuk siti nurhaliza & datuk K & and their bodyguard. mak aku cakap datuk siti sombong, tak pandang langsung pun. masa dalam lif asek ngadap dinding lif je. datuk k je yg senyum-senyum. now i know datuk siti ni taklah ‘semesra’ yg digembar-gemburkan dalam paper and all. hahha my mum dahla tak suka datuk siti. after that incident, makin-makin tak sukalah jadinye. teringat lak ada sorang staff rhb ni not sure which dept he’s working in tapi ada iras-iras datuk k laa. lebih-lebih lagi misai dia yg mahal tu. wahahahaha!! kat rhb pun datuk k celup tau..

this morning, lepas my mum dah pergi ofis, dalam tengah tido-tido ayam tu, ada org tekan bell kat luar. malas nak bgn (sebab sakit kan..) si angah yang gi tengok sape datang pagi-pagi buta ni. 5 min lps tu, dia ketuk bilik tanya no polis ape 911 ke? aku cam terkejut haa nak buat ape call polis? bla bla bla adik aku ckp laju giler aku dah konpius aku ingat ada pencuri masuk rumah. rupanya pak guard dapat tangkap 2 org pencuri dekat rumah neighbour kat bawah tu. adik aku memang nak kena ketuk no polis pun tak tau. oklah, then polis pun datang tangkap org jahat tu. mcm biasalah lambat sikit, nasib baik lambat sikit je. nak kena komen kat bf i ni. eh bukan.. kat abah die. hehe.

ey nak mandilah dah 8.30 dah!!!!

to Anem, HAPPY BELATED 23rd BIRTHDAY dear!!!!!!!!

to eyda, so sorry for the cancellation..šŸ˜¦

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: