Skip to content

Lagu Raya Takde Dah :-p

January 24, 2007

hehehe..korang ni memang kejam tau!😉 ade ke mute pc bile bukak blog aku?? grrr..haa aku dah delete dah lagu raya yg dah muak korang dengar tu. aku delete sekalilah singing box aku .. kecik hati..:-( xtau nape 2-3 minggu ni file host aku tu cam hampeh. uwaaaaa…aku majuk dengan korang sume!

i did sooo many mistakes in my work lately. let’s see.. i miscalculated insufficient notices for resigned staffs, i forgot to update deductions for staffs, i forgot how to do this balancing & that reversal! aiiyoo kebelakangan ni daya ingatan aku dah macam orang tua nyanyuk, sampaikan tadi aku beli supplement to boost memory & brainpower hehehe. i did jot down everything, but everything seems to be messed up! note that i hv four notebooks to write every new thing i learn, sooo merata-ratala aku tulis. bila teringat ini, tulis buku ni, next time belajar benda lain, tulis buku lain pulak..yup blame me, thats why the mess mizahhhhhhh! :-p

tomorrow will be the bonus payment day for the Bank’s staffs. yuhuuu! but i wont get mine laaa. im still under probation mind u. bila dah confirm coming March baru dapat my portion. grrr!! kakak-kakak & abg-abg kat ofis ku pasti happy gilerr la 4-5 hari akan datang ni.

ey ok, till nxt entry. ill update regularly after this insyaAllah. pray for my success girls!! mwaahhhss!!

p.s: ecah ssp, ko dah abis korek entry lame aku? hehehe..sronoknyeeeeeeee ade 2 ecah yg comel visit my blog ni! hihihih…

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: