Skip to content

my first entry in the new place

April 1, 2007

first & foremost, lets hope by moving to WP i’ll be more determined to update regularly. hahaha mcm penah dengar je ayat tu before this. itulah, sape suh ada banyak sangat blog host kat internet ni. tempting tau! kejap-kejap rasa nak tukar.πŸ˜‰
hari ni adalah hari Ahad yg best. walaupun kena buat kerja-kerja rumah seperti memasak, mengemas rumah, menukar cadar dan lain-lain, hari ni adalah hari yg sangat menyenangkan. saya rasa nak jadi surirumahlah. hehehe. silalah baca entry saya ini wahai encik faez.

i’ll be taking a day off work tomorrow. wanna go to JPJ first thing in the morning to renew my license. drive thru je senang. my license expired on the 30th. my car is still in the workshop. malas nak ambil lagi. luckily mak is going to JB tomorrow so i can use hers.

on the other note, i am now searching for an apartment around area bangi or serdang or putrajaya. untuk disewa ok, belum ada duit nak beli lagi. sooo to anem or wanie or nisa ke (i read that u’ll move to bujang hs soon?) manelah tau korang tau ke any nearby area yg ada apartment yg nice & comfortable & affordable utk disewa, pls let me know. i hope i can get one before April ends. because another friend frm UTM will be joining Dila & I in HR Dept RHB. and we’re planning to stay together. ohhh eversince the traumatic incident (eceewaah!) mak i dah kasi green light utk sewa rumah. hehe.πŸ˜‰ yuhuuuu!!

ecah ishak, tq for ur 3:30-o’clock- sms. yeah mmg jauh gell perjalanan aku ke ofis everyday but sebab dah biasa, takdelah rasa jauh pun.

12 Comments leave one →
  1. idawanie permalink
    April 1, 2007 9:29 pm

    waahahhaa..welkam2..
    br nk ajak tkr ke wp..hehe..

    mizah, kt blkg umah kite ni ade je cm flat ke apartment ek..x surela..
    tp tgk x dela teruk sgt..
    tp not sure la ade kosong ke x..
    maybe kene survey ke cni..

  2. idawanie permalink
    April 1, 2007 9:36 pm

    neway, sape yg dr utm nk join lg tu?

  3. sueaniim permalink
    April 2, 2007 9:32 am

    area seri kembangan ade apartment opposite jj sgt la menarik duduk situ kalo ade jcard day!kalo x salah sewa nye around 500+.waa sudah duduk umah bujang leh praktis masak2 =)

  4. erin permalink
    April 2, 2007 11:10 am

    hey there~!! first to commentπŸ™‚ yeazzzza~!! dah tular blog kena lah rajin2 tau..πŸ˜‰ cik kak..gw lagu stress ini..huhu..i am s0oo DONE with programming..!!!haishhh~!!😦 anyways..hope to see u soonnnn :)xoxo

  5. nisa permalink
    April 4, 2007 7:06 am

    if u asked me apartment for rent around bangi/putrajaya area, i can’t tell u…
    but if u asked me around klang/banting…that one i can definetely can help uπŸ˜‰
    we’ve got high class apartment down here in klang where you can get for rm550 monthly..comes with swimming pool…very nice
    tp aku masuk umah bujang bese je hehehehe
    nak sewa apartment blom ada org yg nak lg

  6. April 4, 2007 9:33 am

    yay!!!! mijah pn dh join wordpress! velkam!πŸ˜‰

  7. erin permalink
    April 4, 2007 11:43 am

    hyeeee..saya rasa saya dah comment dah haritu tapi takde pun..πŸ˜€ anyways..selamat berblogging di wordpress..keje rajin2 okei

  8. nurhamizah permalink*
    April 5, 2007 9:05 pm

    ppl sooo sorry!! i wasnt aware that i hv to approve comments dulu br boleh kuar. confuse la WP ni! kikikikiki.. no wonder i didnt see any comments dr haritu!!!πŸ™‚

  9. April 6, 2007 7:02 am

    nice layout, more organized! update la sokmo2 ye cik miezah..abt ur search for a place, well aku nk offer kau duk je kat rumah aku, now parents aku duk 2 org je ade 4 bilik kosong kat rumah tu, but i figured it’d be too awkward unless kau x kesah hahaha..rumah aku dokat yo ngan rhb tu aa..tk cr~

  10. mizah permalink*
    April 6, 2007 2:00 pm

    wanie, tulaaa tlgla tgk2kan mane tau ternampak ke? i think i knowla yg mane yg tinggi giler kaler maroon tu ke? ey si nadiyah yg nak join HR 2nd of May ni..πŸ˜‰

    suraya! mane ko tau tu? yg dpn IOI tu ker? ok ke situ?

    nisa, aku kalau boleh mmg nak aprtment sbb cam takutla duk umah yg tak bertingkat (ade ke?)

    hehehe thanks for the offer shoe.but segannye la.πŸ™‚ nanti takut mak ko suruh aku masak ke saje nak tgk skill aku. sogan maaaaaaaaak!!tp bila ko dh balik cni bolehla skali skala dtg tido umah ko wahahahha aku mmg tak malu!

    erin dear, im soooo bz right now. nnti insyaAllah bile u dah siap ur FYP baru kite jupe k!!!πŸ™‚

  11. sueaniim permalink
    April 6, 2007 8:32 pm

    bukan dpn ioi tu kakak!!ni yg kat seri kembangan tu ade jusco taman equine baru bukak last year bulan 7.ade kondo @ apartment kat situ.aku dulu2 hanta membe balik umah kat situ.umah teres pun ade jugak kalo mau.silela jalan2 di sane =)

  12. anema permalink
    April 10, 2007 1:09 am

    haha.aku dah tak ingat ape yg aku nak comment arituh..
    will comment ur next entry lah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: