Skip to content

tadaa!!

April 9, 2007

i hv the ‘eksiden’ pics!

langgar-3.jpg

2 ekor kelisa hehe..

kelisa1.jpg

πŸ™‚ πŸ˜‰ 😦

kesian NBJ5885.

i watched Jangan Pandang Belakang with a friend yesterday. horrrrrooorrrnyeee! well.. the truth is, i didnt really see the ‘hantu’ because i watched the movie with my hands covering my face dari mula sampai habis cerita. hehehe. πŸ˜‰ but i think the scariest part was when kereta Darma rosak & the ‘hantu’ melayang-layang atas dia.. hiiiiiiiihhhhiiiiiiiiiiiihhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhiiiihiiiiiihhhhiiiii tapi banyak yang tak logik! kenapa tak suka bukak lampu? kenapa suka duduk dalam gelap?<–ofis pun gelap?? kenapa jalan yg dia lalu balik kampung tu macam takde orang lain lalu? kenapa nenek dia dah tua gilerr tapi pak imam tak tua-tua langsung? dan banyak lagi kenapa-kenapa yg lain. yg pasti, memang seram. dan nenek Darma pun sama menyeramkan macam hantu jugak. hehe.πŸ™‚

ey ok, till then. tata!

19 Comments leave one →
  1. anema permalink
    April 10, 2007 1:10 am

    lawak2..mcm mane boleh tergelincir mcm gituh.
    more careful nx time dear..:)

  2. miss anem permalink
    April 10, 2007 8:27 am

    waaa takutnye kalo aku ntah sempat brek ke taaaakkk.leh pulak tu due2 kelisa tergelincir kat situ..huhuhu

  3. mizah permalink*
    April 10, 2007 9:06 am

    hehehe.. baik anema!

    suraya aku xbrek pon tup2 dh masuk bwh tu. hihihi.

  4. Bambi permalink
    April 10, 2007 11:45 am

    Apehalla nak ikut kete biru tu..haha

  5. mizah permalink*
    April 10, 2007 1:41 pm

    dila, sila jgn nak menyamar dengan name Bambi. kuikui. sgt x seswai ok!

  6. hezry permalink
    April 10, 2007 5:55 pm

    oi mizah.. u know what… junior baru U aku 2 ekor budak SSP. Result SPM derang mmg menyeramkan. Bila aku kata kenal tak nama HAMIZAH yg dolu2 kat SSP masa korang F1 dia F5 dok nyanyi2 la, dikir barat la. Terus derang kata…” OOOO.. KAK MIZAH TU MMG FAMOUS …” . Dlm hati aku..”FAMOUS SGT KAH ??..” .hahahahaha

  7. mizah permalink*
    April 11, 2007 12:36 pm

    kuikui hampehla! jgnla jeles ok! nasibla junior tu kenal aku hehehe.weh bila balik? mira tertanya2kan ko bila nak belanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  8. erin permalink
    April 11, 2007 1:25 pm

    kak!!!kesian poor lil kelisa 5885 btw..saya tersalah laa..my car is 8558!!heheh..sama tak??btw,kak mizz!!!eeeeeeee~~!!!saya takut ler nak tengok cite2 cam tuh..beraninyerrrr!!btw,keep updating yah!!πŸ˜‰ muahss!!

  9. hezkey permalink
    April 11, 2007 2:53 pm

    lagu stahun weh..Baru masuk final year ni ha..berjanggut la aku. haritu br balik mesia (march). ptt pi umrah but ko tgk paper pon tau ade prob visa. last2 mak aku cancel ,mintak refund,then terus went 5days to bangkok. jauh benor nyimpang umrah ngan bangkok kan ?..

    asek2 aku blanja kah ??..org RHB kan bnyk fulus..

  10. mizah permalink*
    April 12, 2007 8:46 am

    erin, hehehe its still ‘nombor kawen’ :p yep mmg takut sbenanye tp nak tgk jugak. go watch it la bile lagi nak tgk citer hantu yg best from malaysian director. tp smpi skrg takut nak tgk luar rumah bile mlm2 sbb terbayang2 hantu melayang-layang hihihihi..

  11. athirah permalink
    April 12, 2007 12:43 pm

    cik mizah..awat tergelincir lagu tu?? nampak hantu ke after tgk JPB?? ahahhaha..anyway…next time jage dr elok2. be more careful ya!

  12. mizah permalink*
    April 12, 2007 1:54 pm

    athiraaaaahhhhh!! sedih x tgk kereta aku? miss u la bebeh!😦 mwaaaaahhhhh!!!

  13. idawanie permalink
    April 13, 2007 12:02 pm

    mizah!
    cm bkn eksiden..
    cm sesaje msk parking, comey je kt ctu..
    siap ade kwn lagik.. hihi

    neway, best x JPD??

  14. April 14, 2007 3:02 am

    Aku rasa mijah tu bukan setakat takut pandang belakang..nampak gayanyer pandang depan pun die tak berani..sebb tu die paking kt longkang tuh..aku rasa driver kelisa biru pun baru tgk citer JPB tp die igt JPD..mijah u got ‘A’ for parking πŸ™‚

  15. mizah permalink*
    April 14, 2007 10:30 pm

    kuikui a’ah kan mcm geng2 lak parking comel2 kan. nyway ecah achim pls dun be jealous. sbb ko xreti parking cm aku. hehehehe.

  16. April 14, 2007 11:19 pm

    hihihi.. aku pun xnak reti parking cenggitu..biarla aku parkir di tmpt yg betul..wahahaha

  17. April 16, 2007 9:00 am

    adehla mijahhh.. cane la yg bole berpakir mcm itu? hehe… kelaka je tgk gmbr tuπŸ˜€

  18. athirah permalink
    April 21, 2007 3:06 pm

    cicak miss u too lalat!!

  19. April 29, 2007 1:07 am

    hamizah razak tolonglah update blog anda…ahahahaπŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: