Skip to content

April 29, 2007

hi!πŸ™‚

I’ve been very busy eversince i posted my previous entry. Seriously. Hehe. So sorry because its the same pics over & over again every time u guys came here.

Dila & I had dinner together with Iza on Friday evening. That girl wanted to eat steamboat so we went to Johnnys. I showed up a little late because I had to finish next week’s workload. Next week cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii panjang!! The dinner were paid by Iza anyway. DHL bagi gaji banyak oiiii kat makcik tu jadi mmg sangat sesuai untuk dia keluarkan duit dia yg banyak tu untuk belanja kitorang. Tq so much bebeh!

I went to watch JPB for the second time with Faez yesterday. Semalam adalah hari menonton cerita melayu oleh sebab TGV Seremban tak banyak choices of movies. Mula-mula tengok Zombi Kg Pisang. Takdelah best sgt (dan tak logik pun) but just for fun & laughs oklah. Lepas tu, ada orang tu yg belum tengok lagi JPB dan telah terpengaruh dengan kata-kata saya yang cerita tu sangat seram pun ajak saya beli tiket for the next session. Hehe! Oh tapi yg best tengah hari semalam kitorang kena saman (Faezlah yang kena) sebab memotong barisan berhampiran lampu isyarat. Saman accident haritu masih kat abah Faez, harap-harap takyah bayar.πŸ˜‰

Today is my mum’s birthday. Both of my parents & adik-adik are in JB right now. Mak dah sms mlm tadi tanya mane birthday cake dia. Hafta wait till they come back on Wednesday to celebrate.

Oh this week, i’ll get my new car! yeahh!! can’t wait! ngeeeeeeeeeehhhhhh!!

8 Comments leave one →
  1. sueaniim permalink
    April 30, 2007 11:44 am

    waaaaa..kete barruuu..bess tu.besnye kalo aku de kete baru jgk!!aku masih menggunakan kelisa chomel ku itu =)aku x tgk JPB..cm seram je.aku dahla duduk kat kampung2.mcm2 cite gue dengar sini.

  2. idawanie permalink
    April 30, 2007 6:56 pm

    bile bley naek kete baru??πŸ˜›

  3. nurhamizah permalink*
    April 30, 2007 8:49 pm

    kuikui..td dh nengok dh kete dh smpi kat perodua. tp tggu tender plat no & psg spoiler. insyaAllah dh selamat dapek kek den, den kabo an kek korang. =)cube teka kaler apeeeeeeeeee????

    suraya apelah tak nengok JPB kan kembar tajulzed jadi hero lagi tuuuuuuuu..kuikui.suraya ko kan seorang yg x penakut. jaga-jaga sue jangan pandang belakang!!!

  4. fizz permalink
    April 30, 2007 10:44 pm

    k,mizah!! waaaa..lame gell x borak2..smpi dpt kete baruu..hihihi..nway hopefully bleh jmpe jalan2 cari makan..miss u bebeh!!! jgn masuk gaung lagii.ewwahh!

  5. nurhamizah permalink*
    May 1, 2007 7:14 pm

    fizzoooo!! hehe i read erin’s blog. machaaa i miss u toooo la! so sorrryyyyy dh lame gell x borak2. audible kentut tu ade lg x kat YM? kuikuikui..machaa ko jgnla lemahkan smgt aku nak drive kete baru. insyaAllah aku akan lebih berhati2 selepas ini ceewaaahh!! miss u bebehhhh!!

  6. May 1, 2007 9:56 pm

    mizahhhh…
    kaler apekah keter bru itewwww??
    merah ey?
    ker itam?
    ker putih?
    πŸ˜‰

  7. May 2, 2007 3:14 pm

    Aku rasa warna hijau cair tu..ahahaha tp skang Myvi yg byk stock kale itam n silver. ahahaha wah3 dh ramai yg rembat Myvi skang ni…

  8. May 2, 2007 3:15 pm

    Ehhh ko x amik yg SE tu kan?? kalo yg tu sure merah… ahahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: