Skip to content

The Mystery Car..hehehe

May 3, 2007

terkekek-kekek aku baca comment korang.

teeeeeeettttt!!! it’s Myvi, and it’s BLACK laa sayang.. yeahh 10 markah untuk fizz! sangat bijak!πŸ™‚ 0 markah untuk ida, erin dan eyda. yes shera, cepat jugak kan dapat dalam two weeks. sepatutnya boleh dapat lagi cepat, tapi sebab tunggu plat no nak 5885 jugak. and because i took the non-premium one -> without SRS airbag & spoiler, mak aku kata nampak kereta tu mcm bogel lak. so tambah la spoiler.πŸ˜‰ insyaAllah nanti letak ek gamba keta baru. kuikuikui. and eyda, i still rememberla. kita berbuka teh ais on d way to CS. hehehe. kalau tak silap, tu kita gi nengok LOTR kan?

i really want white, tapi white solid, so tak mau. :-p hey shera, hv u gotten yourself a car?? tak habaq pun!!!

cik yuyu smsed me a few hrs earlier. dia tanya ‘ingat lagi tak lagu cheer selain Extra?‘ hahaha.. serious s**t aku tak ingat lagu cheer Ruby yg lain besides Conga & Extra. And i just knew that she’s now an employee of Maybank & working in HR! takleh percaya ok, mcm takde division lain je dalam bank-bank ni. hehehe.

suraya, hang pila kat cawangan trafik, bagi no plat kereta, tengok bape saman hang ade. haaa satu lagi hang pi sound MPSJ suka naaa saman2 tarik kereta orang. haritu faez punye kereta kena tarik..cian tau kuikuikui.. tak sampai 10minit masuk bank, kuar2 tengok kereta dah takde. panik kawan, hehehe.. anyway, baik ko gi setelkan cepat saman tu, kalau tak polis datang tangkap ko kat rumah..aiiyyoo tak tau!!πŸ˜‰

malasnyeeeeeee nak pegi kerja esok!!! malas malas malas!!!

i assume that everyone’s gonna read my entry on Friday morning. sooo…

Good morning & have a nice day sayang-sayangku!

11 Comments leave one →
  1. erin permalink
    May 4, 2007 2:14 am

    hahaha..alaaa…fizz ke betul??memang korang sekepala!!hehee…i’m the first person awake on friday morning kaa??haha..tak tidoq lagi ni..nak pi tido la ni..mata pun dah merah macam tekaan saya tentang warna kereta andaπŸ˜› see u soon looking “hitam itu unggul” in your new car..dadaaa~~

  2. sueaniim permalink
    May 4, 2007 10:04 am

    waaa kete kene tarikkk?? choki p letak kete kat mane tu?surely kat taipan ek.aku dah berbelas taun duduk situ x penah kene pun.soh de park leklok le..hihih.aku tamau g cek 4 sure banyak gilos n abeh gaji aku banyak saman je..aaaaa..ade ke kt tmpt aku saman tu speednye 60 je.gilope nak aku perlahan kete tetibe.aku dah try bwk 60 n org blkg aku duk hon2..cucuk2 kete.geram gue!!

  3. fizz permalink
    May 4, 2007 8:58 pm

    wahlaaawww! gua btul?! kene bwk naik ni..haha… happy weekends k.mizah! :*

  4. nurhamizah permalink*
    May 5, 2007 9:28 am

    hehehe..erin, a’ah fizz & mizz mmg sehati sejiwa. xcaye nengok gigi kitorang! :-p insyaAllah nanti aku akan bwk korang naik..tapi ada berani kaaa??πŸ™‚

    surayaa!! nmpknye ko terpaksala nek pengangkutan awam kalau takmo kena saman.eh suraya ko borong ape gi bandung haritu? aku nengah nengok gmba kamu kat frenster ni.

  5. May 5, 2007 5:10 pm

    LOTR eh mizah? bkn harry potter? hihi..

    owhh… BLACK kah?!
    hemmm… bile la mau merasa nek Myvi baru neh..πŸ˜€

    happy weekends mizah!

  6. shera permalink
    May 6, 2007 3:48 pm

    mizah?
    how come myvi kita nih same kaler nih?
    adusss!!!!
    ehehehehe

    jom konvoiπŸ™‚

    yup, putih solid colour..xmau

  7. idawanie permalink
    May 6, 2007 9:01 pm

    mizah == black??
    cm x caye jek.. hihi..

  8. sueaniim permalink
    May 7, 2007 8:29 am

    aku membeli belah bebrg tunang..hihihi..adela telekung..kebaya..kain2 lace murah gell kat situ.aku siap tempah baju sbb die kate lam rm120 aku pun pe lg terus buat..semah pun seme jgk join =)insya allah aku tunang 9 jun..lagik sebln lagi..takuuootttt

  9. erin permalink
    May 13, 2007 12:05 am

    hapdet!!hapdet!!πŸ˜€

  10. idawanie permalink
    May 13, 2007 8:28 pm

    mizah..updet cpt!!
    nk nengok kete baru org tu..πŸ˜›

  11. May 30, 2007 8:23 am

    hapdet.. hapdet…
    bizi modify keter bru eh, kak mijah?πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: