Skip to content

Engagement

June 12, 2007

The title isnt about mine. hehe.

 

I went to Suraya’s & Lin’s engagement ceremony last Saturday. Picked up Cik Wanie at Putrajaya then off we go to Subang. Sampai Petronas USJ tu, tunggu lagi makcik-makcik lain for nearly half an hour. Sempat jugaklah beli sandwich & milo kat Petronas tu sebab lapar yang amat. Tengah makan-makan, Payat sampai dengan Myvi hitam. Yeaaah tapi Myvi saya lagi berkilat tau, sori Payat!!!!🙂 Around 12 pm, baru nampak batang hidung Haida, Atin & Addib. Before tu, saya sempat call Suraya pesan dia jangan bertunang dulu b4 kitorang sampai…hehe seswaiii tak!!! Ohhh sampai-sampai, nampak Tajul Zaid kat depan rumah. Berseri-seri gila muka TJ, and TJ dah kurus sikit. Suraya, tak aci ok tengok TJ pun boleh kurus taw!!

 

Suraya sangat comel! Walaupun ayu tapi still kecoh giler macam makcik-makcik. Sue please show us your engagement pics once they’re ready ok? Unfortunately, camera tak bawak, cuma bergantung harap kat cam Wanie. Atin si kurus makan banyak giler, tak padan dengan badan. Hey rindu gilerrr kat korang tau! Sekarang ni Meon jela yang masih belum saya ketemu since konvo. Meon, really hope to see u on my engagement day..hehe. which I still cant confirm the date.. ;-p Selepas puas berborak dengan pengantin, we headed straight to Lin’s house in Bangi. She was such a pretty in pink.

 Suraya & Lin, Congratulations on your engagement. Both of u were so radiant and glowing that day. I am sooooo happy & a lil bit jealous of u guys, hehe.. Sue, I still couldn’t believe that you got enganged before me!!!! Arrghhh!!! And Lin, I soo cant wait for your wedding this coming February. Hmm, every month ada je antara korang ni bertunang la, kawen laa.. And peeps, I would like to announce this… I am officially DEPRESSED!!!

Congrats again to my friends –   Suraya Hanim, Suhana Azlin, Zila Zain & Che Muzaini!

16 Comments leave one →
  1. sueaniim permalink
    June 12, 2007 4:32 pm

    tq kakak mijah!lambatnye update.aku hari2 tunggu taaaw!!we both berusaha menguruskan badan taw n the coach is adibah yg akan bebel2 kalo kitorang makan kfc @ mcd.tp bile dah tak tahan kitorang ngap aje.silela menahan diri dr membeli barang2 mahal.ko tgk enset aku sgt old school.menahan diri punye pasal.kalo x abg tj membebel setaun =)pics nanti aku upload kat fp.gambar si anep sure banyak sbb die ske menyempit dikalangan perempuan2 yg ade..hihihi

  2. nurhamizah permalink*
    June 13, 2007 9:10 am

    surayaaaa!!!! bila turn saya neh? anyway dibah sgt bagus, dia mmg berkebolehan sbg coach pengurusan badan yg trbaik. hehe. kem salam kat dibah. nanti aku nak contact die. tula sue, cmne ni aku sukar nak menahan diri walaupun abg chokie telah banyak membebel kepadaku bertaun-taun. (tp skrg dh improve sket ;P heh!) ok cpt2la upload bila gamba dh siap. and kem salam kat anep skali. hihihi

  3. anema permalink
    June 13, 2007 1:09 pm

    officially depressed??ingatkan officially nak engage..
    hehe..alar kamulah tut tut..muahahaha.

  4. nurhamizah permalink*
    June 13, 2007 3:43 pm

    hehehe shahnim, officially depressed la dulu, baru officially nak engage..

  5. shera permalink
    June 13, 2007 5:53 pm

    ahaha..konon the title is not mine..cheh..
    xsinggah blog aku pon😦 g blog anem jek..jahat..xmau kawan

  6. nurhamizah permalink*
    June 14, 2007 3:30 pm

    shera ni kan sensitif sangat tau skrg.. x baik tau xnak kawan aku, aku xbersalah pon.🙂 hihih

  7. June 14, 2007 4:44 pm

    kak mizahhhh….
    bile turn kamu?hehe
    saje nk tmbhkn depression die.. hihihii…

    takpe2.. kite same2 lah menahan diri dr berbelanja yg amat… hihi (bule ke? hoh!)

    niway, congrats to Lin & Sue!
    tgk gmbr derang kat yahooPhoto ida.. lin sgt sweet laahh… sue plak sgt sannntttiiikkkkkkkk!

    i wonder adekah saye akn secantik mereka nnti? hikhikhik

  8. shera permalink
    June 15, 2007 8:49 am

    errr…i take ur words..bila nak belanja makan?🙂
    hehehhe

  9. nurhamizah permalink*
    June 15, 2007 10:40 am

    kakak eyda…
    hmmm not sure when la, hehe
    depress ni tau!
    ey pengantin sume cantik tau mane ade pengantin yg x cantek :p

    oohhh makcik shera, nxt month baru i belanje. athirah kate nak blanje kite this time. jom?

  10. idawanie permalink
    June 15, 2007 7:53 pm

    pperkhh…
    akhirnyer ade gak updet..
    penat da tgk entry lame tu.. hehe

    neway, smoge cecepat bertunang SBLM BLN 9!! hahaha

  11. erin permalink
    June 17, 2007 11:12 am

    helloooo..saya sudah kembali!!kak..bilakah awak akan tunang??:D saya sanggup ke seremban😉 hehe windu ler..bila nak jumpa ek?nak ajak fiza skali

  12. asnaida permalink
    June 20, 2007 12:45 pm

    mizah ni, x abih2 ngan depress dia… ko tu nak tunang, udah kumpul duit idak?? kalo nak cepat, usah la mengharap sesangat kat abg chokie tu, ko tu kena slow skit shoping2 ni….

    tiap2 kali shoping ko kena ingat “sekali duit tu kuar, beribu-ribu kali lmbt ko bertunang tau”.. kekekeee….

  13. fizz permalink
    June 23, 2007 8:34 pm

    happy birthdat k,mizah!!!! mmmuuuuaakkhssss!!!😀

  14. idawanie permalink
    June 24, 2007 10:23 pm

    skang da bley citer on your engagement lak ye cik mizah..😛

  15. June 25, 2007 11:22 am

    Kak Mijah,Happy belated birthday!!!

    moga cpt2 ditunangkan ngan incik chokie.. seterusnya dikahwinkan ngan incik chokie.. dan kekal ke hujung nyawa.. hehehee….

    hepi birthday kak mijahhh!!!

    muah muahh

  16. asnaida permalink
    June 28, 2007 3:05 pm

    Mijahh, lekas la update blog, skang udah tibe time nak kena post entry baru, tajuk nye mesti la “MY INCOMING ENGAGEMENT DAY”, hehee..

    CONGRATSSSS…!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: