Skip to content

Engagement :-) :-)

July 3, 2007

Hehehe.

Finally, its MINE!๐Ÿ™‚

My mum wants it to be a private ceremony. Just for relatives & close friends. I’ve already sent personal invitations to a few friends by emails, SMS & phone calls. But I would be very glad to be having other friends who wish to come.

Its going to happen (eceewaah!) on the 21st of July 2007, at my house in Lavender Hgts, Seremban. Rombongan lelaki will come around 11 a.m ( not 3p.m tau!) Soooo girls, please datang awal skit laaa.. really hope to see you guys on that day. I will be wearing green. No worries to Cik Eyda yg jauh di mata, I will put up the engagement pics the next day ok?๐Ÿ™‚

To Encik Mohd Faiz.. thanks soooooo much for everything! (and for pushing your mama utk datang meminang saya cepat-cepat!) I love u!

16 Comments leave one →
  1. idawanie permalink
    July 3, 2007 6:51 pm

    tetibe sy tringat time cik mizah kite ni call en chokies tgh2 laut mintak cecepat bertunang..haha
    x sangka, mmg amek berkat btolla g sue n lin tunang aritu..hihi
    okies bebeh..
    i’ll c u there!๐Ÿ˜›

  2. July 3, 2007 9:46 pm

    mizah!! congratss… tak caye lak aku org pertame yg bace entry neh..huhu~ padahal lame gile dah aku x membloghopping..

    anyway… ko dtg tak aku punye nnt? please~…. lame lagi kan tunang ko tu..hehe.. sempat lg ko gi kan..

    last but not least.. congrats to mizah n faez!

    semoga berbahagia dan tambahkan la tolerans dlm hubungan anda…muahaha!

  3. anema permalink
    July 4, 2007 2:20 pm

    green?ecewah…
    11 lah pulaks? kol 8 dah kene bangun..waaa..
    haha.

  4. fizz permalink
    July 4, 2007 10:05 pm

    congrats k.mizah…so happy for you..๐Ÿ™‚

  5. naimz permalink
    July 4, 2007 10:07 pm

    oh dear!
    congratulation mizah!! i’m happy for u๐Ÿ˜‰

  6. erun permalink
    July 4, 2007 11:09 pm

    huhuhuhu….datin mizah nk engage da ehk…congrate in advance dulu ar….kwin jgn x jmpt ar ehk….:) take care huh….

  7. emily permalink
    July 5, 2007 9:17 am

    Mizah, mesti ko sgt excited dan terletak 11PM – ade ke org bertunang lewat2 mlm gitu? eh…same dgn tarikh reception farah kat NS. camna nak dtg ni?๐Ÿ˜• Tapi kalau 11pm memang sempat sangat la nak pegi dua2 majlis. Hmm…
    (mizah – kalo excited pun kaber2 le sket hehehe๐Ÿ˜› … just kidding!)

  8. nurhamizah permalink*
    July 5, 2007 10:46 am

    waahahaha.

    anyway aku nak gelak besar2 dulu bace komen pzah. yup sangat excited sampai 11am jadi pm..

    11 pagi ok sayang!

    thanks a lot cik wanie, ecah, anem, fizz, naim, erun & pzah! doakan segalanye berjalan lancar..insyaAllah.

    by the way, aku demam teruk tau semalam memikirkan preparation pertunanganku..hehehe. and pzah if u hv the time b4 ke after dayne’s wedding, pls pls come ok!!

    mwaaahhhhh!!!

  9. anema permalink
    July 5, 2007 2:02 pm

    ces..demam sbb preparation?gileer semangat!
    jgn smpai msk hospital sudeyh!take care.

  10. hezry permalink
    July 5, 2007 11:29 pm

    congrats mizah.. by thn dpan aku grad.. agak2 dpt la aku merasa nasik minyak ko kan !

  11. emily permalink
    July 6, 2007 8:50 am

    itula pasal, baru tunang dah demam tu. entah2 nanti prepare nak kawen masuk wad terus๐Ÿ˜› last2 bersanding kat wad, pakai baju ‘hijau’ – hehehe…
    ish x baik tul๐Ÿ˜€ aku doakan ko sihat2 je mizah. tahniah, semoga lepas ni cepat2 pula kahwin dan dapat baby๐Ÿ˜‰

  12. nisa permalink
    July 6, 2007 9:44 am

    mizah…cemana ko bole dulu dr aku ni? aiseh aku igt aku dah awal dah…sekali ko ngan ecah telah memecut ke depan hehehe…
    anyway, sori darling i tak dpt dtg either urs or ecah’s engagement…both tarikh dah dibook awal2 oleh best frens aku…gomen ne!!
    akunye 29/7 ni jemput la dtg kalo berkesempatan ye…
    semoga semuanya berjln dgn lancar…
    selamat berbahagia bersama bakal tunang!!

  13. July 6, 2007 2:06 pm

    terharu daku membacanya… kerna ada nama ku… hahahaa…

    post tau kakak! jgn tak post yer the pics nye nnti. niway, klu mizah dmm2 org smpi migraine ni haa… haiisskk dala family jauh di mata… maunye naik turun png-jb byk kali these few months ni.. hukhukhuk…

    congrats! congrats!

  14. July 6, 2007 2:41 pm

    congrats kak mizz!!insyaAllah me and fizz akan datang..kena tanya driver if her mom bagi :p

  15. cipah permalink
    July 6, 2007 6:09 pm

    mizah!
    haha..spt yg aku bygkan, ko mesti on d list among d 1st a. anyway congrates k?
    semoga berbahagia..
    haha..

  16. shera permalink
    July 6, 2007 11:13 pm

    mizah, aku dah lame x menjenguk kots..
    hm…pvt ceremony? ceh…dah announce satu dunia lagi nak kata pvt ceremony๐Ÿ™‚

    tahniah makcik..๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: