Skip to content

Thank You

July 6, 2007

Thank youssssssssssssss to u guys for the wishes. Sabaq noo..jgn perabih ucap tahniah time ni nanti pas engagement takde sape lagi nak wish aku.

My Sedundun girls, Wanie & Aida (since both of u je yg rajin jengok blog aku), datang awal skeeeeettttt ek! and thanks for your moral support. eceeewaaaahhh!! memang betul-betul amik berkat gi kenduri Suraya & Lin haritu. Cik Eyda, I will wait for the engagement gift frm Penang, hehe..πŸ˜‰

My dearest SSPians – Anem & Thirah & Shera, Pzah (sukelaaaa tu kenakan aku!) & Cik Naimz, thanks a lot.. And congratulations to Ecah on your engagement tomorrow! aku yg berdebar tau!! ;-p pls pls put up the pics ok? And to Nisa too, I am happy for both of u!

My cupcakess Erin & Fizz, really hope u guys will get the permission to come. hehe.πŸ™‚

Erun (my silent reader, heh?) & Hezry, dun worry..anda semua akan dijemput ke jamuan nasi minyakku next yr, insyaAllah..

Last but not least..please pray for my happiness tau!πŸ™‚πŸ™‚

21 Comments leave one →
  1. July 6, 2007 10:58 pm

    ko next yr gak ke mizah? aiseh!! ecah bile weh? hehehe…
    make sure book tarikh awal2 dan let us know awal2 supaya tak clash nanti…kalo clash susah oo…jenuh aku nak berlarik ke umah ko ngan baju songket akuπŸ˜‰

  2. July 7, 2007 2:24 am

    welcomeπŸ˜€ insyaAllah datang..kutπŸ˜›

  3. idawanie permalink
    July 7, 2007 8:59 am

    x pe..
    kalo kitorg lmbt, kitorg akn call mintak tunggu..
    (cm wat kt sue aritu..haha ) sgt jahat!πŸ˜›

  4. nurhamizah permalink*
    July 7, 2007 6:50 pm

    nisa – hihi, insyaAllah. harap2 awal tahun depan la kalau ada rezeki.

    erin – u must come!πŸ™‚

    wanie – mmg sgt jahat! tapi nasibla rombongan tajul pun smpai cm lambat skit. heheh. heppp.. korang pukul 9 kena dah kua rumah. kul 10.30 dah smpai rumah aku k! tau??

  5. trexcic permalink
    July 8, 2007 12:56 am

    cik mizah!! jgn mls2 balas mail kat opis!

  6. July 8, 2007 1:38 am

    Dgn gaya ngade2nye dan x pnah dibuat oleh aku, aku nak ckp “Mijah aku kacik hati ngan ko”…nak tau knape cek balik dlm email..hehehe

  7. erun permalink
    July 8, 2007 9:51 pm

    huhuhu…aku silent readers ke..after this bc blog ko je aku kena miskol ehk…huhuhu:))

  8. trexcic permalink
    July 9, 2007 12:18 am

    cik mizah..tuka link blog aku nanti ye..ehhe

  9. nurhamizah permalink*
    July 9, 2007 9:51 am

    saudari ecah kesayangan ku. sila jangan ngengade nak kecik ati lak.. Anda adalah the V.I.G (Very Important Guest) di majlis ku tau!!

  10. Peanut permalink
    July 9, 2007 3:32 pm

    Waa…cik miezah… majlis tunang kamu same ngan majlis kawin sy la.. konpemlah kamu tak dpt datang kan? huhuhu~ anyway, congratz ya! semoga kamu ngan en.chokie bahagia selalu~ tetibe teringat en chokie tolong aku time bateri kete aku kong satu masa dulu~ mase tu aku rase, “untung miezah dpt chokie”..huhuhu~ ko pun mesti kembang2..hahahaha~ congratz again!πŸ˜€

  11. July 9, 2007 4:16 pm

    congrates mizah..happy for u..:)) (eh, mcm telambat wish la plak, huhu)

  12. nurhamizah permalink*
    July 9, 2007 4:49 pm

    hehehe thanks peanut!!! waaahhaha aku masih ingat lagi chokieku tukarkan bateri kete ko.. waaahhh aku mmg kembang gileeerrrr bila ko igtkan balik peristiwa tu. heheh.

    congrats again peanut! May u live happily ever after, insyaAllahπŸ™‚

  13. isma permalink
    July 9, 2007 5:10 pm

    im silent reader too..congrat mizah, u sooo gedix gedix gitew..jgn gelabah tau time mak mertu sarung cincin, kang menggeletar org tua tu..kekeke

  14. hezry permalink
    July 9, 2007 6:02 pm

    eh mizah… bleh send aku address ko?. aku nak hantar present ni. kalau mau le.. hehe. ASAP !. x sangka kawan blakang meja aku nak tunang . kalah aku ngan mirah !

  15. July 9, 2007 9:29 pm

    hahaha ko kembang ekk igt citer peanut tuh..cemane lak peristiwa tukar tayar kete ko sendiri?? hahaha haru btol aku tgk ko..hihi jgn marah..bg can la tu kenangan ko ngan kitorg lak.ahakss..

  16. nurhamizah permalink*
    July 10, 2007 9:51 am

    kuikuikui.. isma ko bukan silent reader sbb aku boleh hidu kehadiran ko di blog iniπŸ™‚ thanks anyway. doakan kebahagiaan ku bersama chokie kesyganku.

    hezry yeeeeeeeee aku nak present pls. kasi yg best2 skit. eceewaah. nyway mirah pun jeles giler ngan aku ni. nnti this weekend nak gi shopping brg tunang dgn dia. nnti aku mel my address.

    ecahhh of course aku kembang. hahahaha taulaaa aku nangis2 tgk tayar kete dah flat. nasib ade pakcik tukang kebun tlg. nak harapkan korang sampai 3 org tak terangkat2 tayartu. :p

  17. nurhamizah permalink*
    July 10, 2007 12:28 pm

    thankss iman!πŸ™‚

  18. idawanie permalink
    July 10, 2007 8:58 pm

    hey! you’ve been tagged!!
    check out my blog k..πŸ˜›

  19. aylahoney permalink
    July 11, 2007 1:34 pm

    Mizahhhh!!!!
    Congratulations on your engagement…
    waa… aku terlewat ke?? apepun, aku doakan kebahagiaan kawan aku yg sgt suka menjerit nihh.. hehehhe… kalau wedding tahun depan, insyaAllah dpt la aku pegi… =)

  20. July 11, 2007 1:44 pm

    kakak…
    tunang pn kene kasi adiah ker??
    huwaaaaa… tggu mase kawen laaarrrr…..πŸ˜‰

  21. nurhamizah permalink*
    July 11, 2007 3:40 pm

    thankssss fadilahhhhhh.. :p eceewaaahh.

    insyaAllah hrp2 next yr laa. datang jgn xdtg tau!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: