Skip to content

Pictures

July 11, 2007

15306447.jpgSaya sukeeee gambar ni! the first one dalam geng UTM saya yg bertunang..

a15306447.jpg

Memeriksa hantaran..

15306449.jpg

Makan banyak-banyak!

a15308704.jpg

 yeaaahh dan yg paling best.. time ni saya tengah interview Suraya macam mana nak memastikan yg bf saya datang masuk meminang cepat-cepat. berjaya juga akhirnyeeee….

15308708.jpg

10 Comments leave one →
  1. anema permalink
    July 11, 2007 12:52 pm

    haha..memastikan bf masuk meminang eh?
    hehe..pandai betul nasihat kwn ko bagi.sepantas kilat dh msk meminang.

  2. July 11, 2007 1:43 pm

    heheehhhh…
    apekah rahsianye itu mijah?share laahh… haha..

    eh eh btw, sue bli kat mane eh veil die tu.. cantik…😛

    i tried cari kat jln TAR xjupe.. huhu

  3. nurhamizah permalink*
    July 11, 2007 3:10 pm

    hehehe..seriusss nem. akhirnye aku berjaya..hehe🙂

    aida..biarlah rahsia tinggal rahsia eceewah. elehhh tak payah bgtau awk. awak pun x lame lagi kan nak bertunang? hehe.

  4. sueaniim permalink
    July 11, 2007 5:36 pm

    waaha sepantas kilat ko ngupdate! veil tu sy sewa sekali ngan tkg mekap ja..x beli.kalo beli kang time bile lak mau pakai2 lagik.heee.apelaa aku dgr ngan khusuk ape yg ko bebel tu ;p

  5. idawanie permalink
    July 11, 2007 7:24 pm

    wahahha..mmg btol!!
    gambo yg last tu nmpk sue cm berpk sekuat2nye utk mencarik idea caner la nk soh chokie msk minang mizah lak..
    gambo ke 3 tu sgt x aci! umie menghalang mukeku..huhu

  6. asnaida permalink
    July 12, 2007 4:57 pm

    Ceh, ape kah yg telah kau lakukan pada bf mu wahai mizah, tp ok la kan, berjaya akhirnye, so idak la “depression” kwn ku ini, heheee

    dtg awal?? sy dtg ngan ume, dia kate nak cuti that day, khas untuk ko tunang tau mijah, terharu idak?? hehee…

  7. nurhamizah permalink*
    July 12, 2007 5:48 pm

    yes wanie u are very right! walaupun begitu, umie telah sanggup mengambil cuti utk datang ke majlis ku.. and aida, yes i know it!!! aku sgt terharu dgn kesungguhan umie yg kukasihi. eceewaaah! ada pesanan penting, jgn lupe bwk hadiah ok :p

    luv u olssssssssss!!!

  8. July 13, 2007 11:39 am

    Tetibe aku nak komen gambar ke-2 tuh..ermmm apa payat cuba lakukan tuh…wahahaha… K

    Kepada Sue, Sorry saya tak dpt dtg…

    To Mijah lak : Kalo jumaat mlm tuh kalo kitorg plan tgk wayang or kuar jo jgn marah ekk..esok nyer kitorg leh reramai gi umah ko skaligus..boleh ekk mijah..jgn kecik ati tau.. aku bitau ko dulu nehh

  9. nurhamizah permalink*
    July 13, 2007 1:50 pm

    kuangkuangkuang..ohhh senyap jek nak kua ramai-ramai.xpelah aku x kecik ati dgn syarat ada hadiah utk aku pada keesokan harinyaaaa. heheheeeee :))))

    yeah hrni nak balik rumah!!!!

  10. idawanie permalink
    July 13, 2007 7:25 pm

    best ape plan tu..
    mlm tu bley kitorg ngumpat mizah dlu..haha (apekah??😛 )
    xdela..at least bley gerak reramai dr 1 tmpt..dgn harapan bley smpi awl..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: