Skip to content

Boys

July 27, 2007

heheehehehehheee..

1_218530799l.jpg

waaaahhhh.. ade gaya pandai pegang baby? hahaha..sayang, u are sooooooooooo mine.🙂 sorry k kawan-kawan saya tengah mode tak sabar nak kawinnnn tunang!!!! comelllllllllnyeeeeeeeeeeeeeeeeeee adhammmmmmmmmmmmmm!!!

10 Comments leave one →
  1. idawanie permalink
    July 27, 2007 9:21 pm

    rase2nye lg seswai nk ckp x sabo nk timang anak..hahaha..
    tgk tu mizah, encik chokie da berlatih..awk berlatih x kt umah?? hehehe

  2. nurhamizah permalink*
    July 27, 2007 11:00 pm

    hahahaha.. u are verrryyy right!! saya dah berlatih jugak..timang anak kuceng! aci x?😉

  3. sueaniim permalink
    July 28, 2007 4:54 pm

    aaahh ko timang ke ko buli kucen2 tu!aha!abg chokie sudah ade anak kah?cm br kawen je taun lepas anak dah beso tu?biaq betoi

  4. nurhamizah permalink*
    July 28, 2007 5:03 pm

    yelah bebeh. adham ni baru bape bulan ek rsnye 5 bulan kot baru lahir bulan februari tuu.. aku pon nk cmni boleh x? hehehehe🙂

  5. idawanie permalink
    July 29, 2007 9:35 pm

    eh mizah..ni anak abg die yg time kawen tu kite pegi reramai tu ke???

  6. isma permalink
    July 30, 2007 3:54 pm

    aku rasa esok lusa tahun dpn anak ko musti camni mizah..ni pon dah ada iras2 si chookie..

    kalu nnti aku jumpa ko, jauh sebatu aku leh teka anak ko yg mana..hahaha

  7. nurhamizah permalink*
    July 30, 2007 4:16 pm

    iyeeee saya pon rase camtu gak..kuikuikui.😉 ye yeahhh!

  8. nurhamizah permalink*
    July 30, 2007 5:14 pm

    oppsss kepada sayangku, saya nak baby comel mcm adham nanti tau!!😀 😉

  9. aisya permalink
    August 16, 2007 2:58 pm

    he he he akum.. nih kezen faiz..eeh terkejut tgk pic nih ade kat sini..actually it was mms from my hp to lina(adik faez) yang dah lame tak tgk adham..so nak buat dier jeles hantar la pic nih..nih gambar mase kat kenduri arwah azlan kat damansara..=)

  10. nurhamizah permalink*
    August 16, 2007 3:45 pm

    hai aisya!!! ohhh ye keeee?? =) a’ah lina yg bagi gambar ni..soo cute thats why i put up here. anda telah berjaya membuat saya jeles jugeeee!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: