Skip to content

Pre-Engagement Stress

July 29, 2007

I feel restless.

Sangat sangat sangatlah penat. Dah berapa malam tak dapat tidur lena. Suraya help me plsssss!!!! Am still doing the gubahan hantaran. Saya gubah sendiri tau!! Dah berapa kali lipat kain gubah bukak balik lipat gubah bukak balik. At last, semua saya masuk kotak je. Tangan tak berseni.. kesiaaaannn..πŸ˜‰ The outcome? Come & see yourself coming Sunday ok?πŸ™‚ hehehe.

And yes, baby Adham kat bawah tulah baby abg Chokie yg kita pergi kenduri ramai-ramai dulu tu Wanie bebeh. Kenapa? Tak percaya ka? Comellah Adham ni, geram!! Belum tengok baby ni live, harap-harap baby ni ada masa engagement nanti. Emmm bestlah dapat baby. To my married friends, cepat-cepat dapat baby tau!!

Sayang, miss u!!! β™₯

Cepatlah Ahad datang sebab saya dah penaaatttttttttt!!!

10 Comments leave one →
  1. sueaniim permalink
    July 30, 2007 8:39 am

    ahhaahhahah…akhirnye ko merase jugak ape ku rase!series aku pun duk gubah.. bukak ..gubah.. bukak balik..last2 g umah makcik aku die lipat je lam kotak.die duk bebel2 kalo gubah rosak kain nanti.senang keje ku..=)

  2. July 30, 2007 12:23 pm

    huhuhu~ ni br tunang mizah.. lom kawin lg… lg terase ke’pressure’an nyer~ ehehehe… anyway, hope sumernye berjalan lancar… upload gambar byk2 yer nnt… huhuhu~πŸ˜€

  3. nurhamizah permalink*
    July 30, 2007 12:37 pm

    hehehe..suraya aku dh dpt rase ape yg ko rase. tgk jela nnti ape jadi kat hantaran aku. ko jgn gelak k.πŸ˜€

    tula ni baru tunang dh bagai nak gile. peanut cepat2 dapat baby!!! insyaAllah harap2nye sume berjalan dgn lancar dan sempurna. thanks bebeh!

  4. erun permalink
    July 30, 2007 8:56 pm

    huhuhhu…datin mizah..u ni…kan i da suh tempah je kat butik i…u degil,nk gubah sendiri…ish3!!!!huhuhu…sabo je ehk:)

  5. idawanie permalink
    July 31, 2007 3:08 pm

    trase baru je gi kenduri taww..haih..tetibe da dpt baby beso..heheh

    ilek mizah..jgn smpi saket lak
    jgn pengsan di hari pertunangan anda da le..hihi

  6. July 31, 2007 8:12 pm

    hehe.. bile bace bab gubah ni pun aku dah dok sengih.aku hnta towel kt nenek aku suh buat gubahan.tp mcm xjadi sgt and mak aku xbrape berkenan.

    so aku bukakla blk. and thanx to skill mase zaman2 skolah dulu, aku lipat towel mcm lipat duit kertas nk buat t-shirt dulu..hehe ..korang pernah buat tak? lg satu yg buat lipat bentuk love tuh.. *wink2*

  7. July 31, 2007 10:05 pm

    mizahh..takpe, berpenat2 dahulu..ehhehe

  8. August 1, 2007 8:10 am

    kak mijah,
    sowwwwiieeeee… xdpt nk dtg this sunday.
    sbb i kene dtg ofis on saturday laaa yooouuu… huhuu….
    sedih sedih… sabtu pon kene keje….😦

    anuway, sayer mendoakan yg baik2 aje utk ahad ini dan sehingga kamu berdua di satu kan nntiπŸ˜‰

    congrats! congrats!

  9. nurhamizah permalink*
    August 1, 2007 9:02 am

    ecah – hehehee. tula aku dh gubah bentuk buku la kapal la ape lagi..last2 masuk kotak je. cmne ko buat bentuk love cah? waaa korg jgn komen pape tgk hantaran aku. self-made tau!!πŸ˜‰ ecah ble nak update on ur engagement ni?

    thirah!!! dtg jgn xdtg tau bebeh!

    thanx a lot cik aidaku syg..its okla. baru bertunang je ni. i do understand ur situation.πŸ˜€ eceeeehh mcm wish nak kawin je ni.

  10. August 6, 2007 1:15 pm

    mizah, aku dah update dah pong.. anyway congratsssssssssssssss too! muahsss..

    tak sangke ko dah tunang.. hehe.. cewah, ulang ayat ko plak.. i mean, i’m happy for u la.. xkkan la pulak tak sangke ko dah tunang dgn org yg aku minat dulu.. huahauaha! padahal, kenal pun idak ngn cik faez tu walaupun satu jabtn..huhu~

    anyway dear, do take care a lot after dah engage nih. keje2 jugak, tp you have to show some care and attention to your fiance okay.. huhu~ mcmla aku buat sgt.hihi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: