Skip to content

Barulah boleh tajuk ~ I’m engaged!!

August 6, 2007

Alhamdulillah..

Everything went out well. Eventho at first, family saya dah kelam-kabut melihat rombongan family sayangku yg melebihi dari jangkaan. Hehehe. Waaahhhhhhh ada satu perkara penting nak bagitau kat sini.. Saya dah jadi tunangan orangggg!!! Macam tak percaya je.πŸ™‚ But I likeeeeeeee!!! Yay yay! Kalau last few weeks, Nadiya terpaksa dengar saya ckp ‘Tak sabarnyeee nak tunang!!‘, pasni Nad ko kena harungi jua hari-hari bersamaku dengan kata-kata ‘Tak sabarnyeee nak kawin!!‘ Yay yay!! And b4 ni bila bercerita dengan kakak-kakak di ofis mesti skit-skit ‘bf saya tu, bf saya ni’ lepas ni dah tukar ‘tunang saya tu, tunang saya ni..‘ hehehe.πŸ˜‰

Know what? Harini ponteng kerja! Nad if u read this, jgn bitau sesape tau..hehe. See u tomorrow k. Sakit badanla mengemas semua ni. I hv to write today while I’m still rajin and free and typing at home, kalau tak.. alamat lagi seminggulah baru nak update on my engagement. Sebab mood nak update blog diofis kureeeng skit berbanding di rumah. Sooooooooooo…

My heartfelt thank yous and hugs to dear friends who came yesterday. Suraya, Wanie & Meon are among the first to arrive. oh and Tajulzed..kesian duk sorang-sorang kat luar. hehe. Then came, Nadiyah & Dila & Yunie bersama 2 plastik rambutan. And of course Anemku & Thirahku & especially the-very-unexpected-to-be-seen- today Sheraku! Sangat tak sangka u came ok! Last sekali Umie, Haida & Ecah Acim. Sayaaaang gileeeeeeerrrr kat korang!!!! Soo sorry to Suraya sbb tak sempat nak entertain ko sebaik mungkin dan sebab terpaksa makan sorang-sorang dulu. Cian ko bebeh.

Ive uploaded a few pics. Nanti nak tunggu gambar2 dari camera kwn2 yg lain. And from my photog Cik Dila.

Erin, Fizz, Ecah Ishak yg suka sms aku pukul 3 pagi??, Addib, Nisa – thank you for the smses and its ok that u guys cudnt come. Its the thought that counts, right?

Thats all for now. next time kita upload gambar lagi banyak ok? Thanks again to everybody for the wishes. Please pray for our happiness.πŸ™‚

 

17 Comments leave one →
  1. aylahoney permalink
    August 6, 2007 12:54 pm

    hehehhe.. aku first ker??? =D

    tak larat dah nak wish ko slamat sbb mmg dah slamat pon… =) hey, thanks for the entry.. hopefully next year in mac aku pulak buat majlis.. hehehhhe… just wait n c… =D hahahhha…

  2. sueaniim permalink
    August 6, 2007 1:20 pm

    haamizzahh..aku penat gle harini.ngantoks bangat.aku sempat tido setengah jam b4 berangkat ke sabak.sampai je umah aku terus pengsan tau2 dah pagi.acewahwah sekarang kene panggil tunang laks.aauuww gle u.hihi.dulu aku pun tersasul bf.tp skang bole dah panggil tunangs =)

  3. August 6, 2007 1:26 pm

    Alhamdulilah, everything went fine.
    Hopefully, same goes to me for next 2weeks pulak!πŸ˜‰

    thanks tau sbb buat entry ni cepat… dr pg td dok bukak tutup.. bukak tutup ur blog.. hehe…

  4. August 6, 2007 2:23 pm

    congrats2!!! cayunkk!!! may Allah bless your relationship..πŸ™‚ bila kawen??πŸ˜€

  5. nurhamizah permalink*
    August 6, 2007 2:51 pm

    thanksss so much korang!

    fad buat la majlis b4 aku kawen k :p

    surayaaaa tq tau bebeh, and sori sesangat sbb ko makan sorang2 sbb nak cepat. hehe. tula ni kena biasakan diri dgn panggilan tunang. eceewaah.

    wooowwww i just realized that! aida, so ur majlis will be on the nxt 2 weeks? congrats to u toooo yang!!

  6. idawanie permalink
    August 6, 2007 6:10 pm

    yeay mizah!! congrats!! gambo br 3 diupload kt blog..yg laen lmbt sket k..hehe

  7. nurhamizah permalink*
    August 6, 2007 7:32 pm

    tq idaaa!!! tula kite dah curi sume gamba, nak letak gamba dr tepi yg cun tu kat frensterla. hehe. luv u sooooooooooo much!!!!

  8. August 6, 2007 10:43 pm

    mizah!! honestly..ko mmg cantik sgt2 on that day! berseri2 tau..aku happy sgt dpt dtg ur engagement hrtu tau..melihat besfrenku di hari2 bahagia nya..eehheh..aku happy utk ko, sbb dapat bakal keluarga mertua yang baik2 semua and to faiz, jg mizah elok2 ye. beruntung kamu dapat kawan saya ni!ehheheh..mizah, tak sangke, dulu2 berangan psl kawin etc..now ni, ko dah lalui pun. ape2pn..jgn slalu nangis2 mcm kat UTM lagi ye..(nanti takde aku nak pujuk..ehehhe) cayang ko!

  9. nurhamizah permalink*
    August 6, 2007 11:41 pm

    thanks a lot…πŸ™‚

    erin dear – kawen insyaAllah tahun depan, samada awal tahun ataupun b4 puasa. cant wait!πŸ˜‰ makcik nxt yr kena dtg tau!

    thirah syg..tq soo much!!! i am happy to see u too. insyAllah, doakan kebahagiaan kami berdua hingga akhir hayat ye. a’ah tringat zmn kat utm kalau ape2 skit lari jumpe ko. nangis2 skit kat ko. tq thirahhh!!waa rs nak nangis lak tringat dulu2. ko punye layan kerenah aku pujuk elok2 buatkan air kopi kapal api lagi hehheπŸ˜€ thirah so lucky to hv u. kaulah kwn susah senang ku dr form 1 smpi skrg. ecewaaah! aku rs nak nangis sbenanyeeeeeee…waaaaaaaaaa!!! aku cayaaaaaaaang ko gak thirrrrr!!! mwaaahhh!!!

  10. Mell permalink
    August 7, 2007 1:33 pm

    mizah yang tak jemput aku datang..ingat this sat jumpa ngan emma…kalau tak tak boleh claim hadiah ko bertunang hehehehe

  11. isma permalink
    August 7, 2007 4:38 pm

    cik puan mijah..congrats tau..kenduri jgn lupa jemputan i..kekeke..semoga kekal ke jinjang pelamin..

  12. nurhamizah permalink*
    August 7, 2007 5:33 pm

    melisssaaaaaaaa!! aku jemput tau, sooo sorry tak igtkn balik. hehehe. yeeee i nak hadiah frm u tuπŸ˜€

    cik puan isma, thanks a lot. smpi jinjang pelamin je ke? kekal hingga ke akhir hayatla yang…πŸ™‚

  13. idawanie permalink
    August 7, 2007 6:53 pm

    mizah!! okiess..gambo da upload kt flickr..
    ltkla gambo tu, elegan gilerr..
    sile bertrima kasih kt photographer x bertauliah ni k..hehe
    eh, gambo dr kamera laen2 ade x diorg kasik?? nk gak….

  14. erun permalink
    August 7, 2007 10:27 pm

    datin…wah gitu!!!suke la i….x sabo nk g kwinnye ni…hurry ar ehk:)

  15. nurhamizah permalink*
    August 8, 2007 2:16 pm

    alaaa x leh bukak la wanie kat opis ni. emmm kene tunggu balik rumah😦 nyway thanks sooo much! nnti kite nak upload gmba gaakkkss! gamba dr cam nadiya dpt dah. tunggu gamba dr pro photog si dila. hehe.

    heheh pn sri. saba k tunggu dlm 8-10 bulan lagi. ready cpt!

  16. August 11, 2007 1:09 am

    kak mizz!! i tag u!!insyaAllah..this time i try to make it!! if not ur house..umah fiancee u can kann??:P

  17. shera permalink
    August 11, 2007 11:35 am

    ahahaha..
    mizah..mizah..kamu sudah bertunang..
    rasa mcm baru je kita balik from anem’s hse and dgr cite ko psl faiz and nangis2..

    thaniah ya?

    syg kamu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: