Skip to content

Another update..

August 12, 2007

Suke sangat gambar ni!!🙂

dsc_0025.jpg

Taken by Dila. Ala-ala filem Hidustan gituu..😉 hehehe!

Alhamdulillah.. Dah seminggu dah saya bertunang. Doakan kebahagiaan kami hingga ke akhirnya ye. Orang kata waktu bertunang ni macam-macam dugaan yg akan datang. Risau jugak.. Moga-moga segalanya baik-baik saje dari waktu bertunang ni hinggalah kami kahwin dan dapat baby dan hingga ke akhir hayat kami. InsyaAllah. Terima kasih pada semua yg gembira melihat saya gembira. Teringat few days ago borak-borak dengan Nadiya pasal kisah -kisah di UTM. Especially kisah cinta dengan Faezku ini. Tak sangka kan sayang akhirnya kita dah sampai stage ni. Thank you sayang sebab mengurat saya dulu. Thank you soooo much sebab sayang sangat-sangat kat saya. Thank you sayang for everything!! Waaa.. Rasa nak nangis pulak. I’m a bit emotional right now, tak tau kenapa.. Rindu kat sayang saya. Mak & Mama dah pesan jangan jumpa selalu sangat dah lepas bertunang ni. Boleh ke saya tahan ni?😦 Boleh kot.. sekarang pun jumpa once in three weeks, masa nak tunang ni pun after 5 weeks baru jumpa.

Yeaahh..semalam dapat engagement gift from my kakak-kakak ofis, TQ Kak Sue & Kak Linda!😀 Dapat album in a box. Box tu ade frame boleh letak gambar jugak. Ohh and this morning Emma Farina called me!! Makcik tu still kecoh as usual. Borak-borak pasal macam-macam. Nanti kita sambung cerita this weekend. Emmm by the way, I hv nothing cantek to wear to Dayne’s reception this weekendla.. I think it’ll be a small unofficial gath for us kan?

These are a few other pics during my engagement. Shera or Anem, I want our pics boleh tak? Gambar-gambar berdua frm my camera yg ok hanya gambar dgn Anem. My pic with u Shera nampak penyek sbb si Athirahtinggi yg snap. Gambar dgn Thirah lak dua-dua berkerut. Hehe.

dsc_0039.jpg

dsc_0044.jpg

dsc_0043.jpg

berbincang

dsc_0045.jpg

dsc_0054.jpg

dsc_0041.jpg

dsc_0067.jpg

Oppsss dah 12.30!!! I hv to stop now!! Tak abis lagi upload gambar ni, Monday nite I’ll update ok!!! Byeeee!!😀

8 Comments leave one →
  1. sueaniim permalink
    August 12, 2007 12:53 am

    terkejut aku tetibe de minah arab mane ala2 malu gitu dpn page ko.hihi.nak tgk gambaq dilaa amikk.gamba haku tade punggg

  2. shera permalink
    August 12, 2007 2:32 am

    iye..aku jd org first
    gamabr sume kat anems =)
    tp aku ade gak..nanti aku send kat ko..
    have fun with the title ‘fiancee’…moga anda berdua bahagia selamanya..

  3. August 12, 2007 7:52 am

    mizahhh congratsssssss!! u look lovely!! aku suke sgt mende atas kepala kau tu he he

    tk cr!! muahss..

  4. August 12, 2007 6:28 pm

    a ah..butterfly tu sgt lawaaaa..hehe..gamba2 sgt santikk laaa..msti gune kamera ‘berkuasa tinggi’ eh..:p

  5. August 12, 2007 8:50 pm

    mizahhhh, tak sabar nk jumpe ko mase dayne kawen nnt! mesti bertambah berseri org baru lps tunang ni kannnn…. miss u much!

    ko gi la jln2 kt sogo.byk baju cntik2 yg ready made. aku ade beli satu kebaye siap wrne turqoise.i’m sooo liking it!aku nk pakai mase kt pwtc tu nnt.. heuheuheu! (ape kes aku nk melebih2 melaram nih?? )

  6. nisa permalink
    August 12, 2007 8:52 pm

    mizah, ye btol org tua pesan kurangkan jumpe lpas tunang ni…
    maklum la darah tgh manis tuh…mcm2 benda nak buat nye nanti sbb seronok de title tu hehe…
    parents aku pon pesan kurangkan berjumpe…biar rindu skang…nanti we have sth to look for mase first nite nanti wakakaka….
    eh makcik, dah set tarikh ke ko? bile bile?

  7. idawanie permalink
    August 13, 2007 8:50 am

    nak gambo dr dila gak!!
    haha..cantek!! tp klakar mengenangkan betapa susahnye nk wat pose tu..haha

  8. nurhamizah permalink*
    August 13, 2007 9:28 am

    🙂😀

    tak terbalas komen2 korang ni.

    surayaaaa – sabaq noo ade gamba lain2 tapi aku sempat upload ni je dulu. tula ko kan menemani abg tajul kat laur sooo gamba ko x bykla.. heheh

    shera – thank u!! hv fun la ni tapi risau2 gak.

    dr shuhada – tq sooo much! nanti ko kawin aku carikan benda atas kepala cmni nak? doc ko keje rajin2 k!!🙂

    iman – tq man.. iman pun kawin nnti aku hadiahkan cmni la nak? hehehe.

    ecah – tulaaaa x sempatla dh hari ape ni. emm xpela pakai baju biase jek ..sedihhh!😦 ala xkesah asal dapat pegi kan? nway cah, aku cm biase seri lebih skit je. tu wajah ditutupi make-up sooo nmpk terlebih cantik la plak. jg tertipu ok!😉 acah je! hehehe!

    nisa – yes u r right.🙂 xpe boleh bertahan insyaAllah. nasib baiklah kitorg ni jauh jugak.

    idawanie – yeeee, nanti saya update gamba lain. ade satu gamba umie muke kelakar gilerrr. nak kene resize gamab2 ni sume terlalu lalu besar. soo takes time. eceewaaah! tunggu ok!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: