Skip to content

Last..but not least :)

August 14, 2007

Harini Dila bagi another batch of photos. I likeeee!!!πŸ˜€πŸ™‚πŸ˜‰ Dila, I love u tau!

dsc_0022.jpg

dsc_0003.jpg

dsc_0075.jpg
Nenek ni tau-tau je orang amik gambar..

dsc_0049.jpg
The girls tengah gossip-menggosip.. Sukenyeee muka Ecah!dsc_0085.jpg
Umie : Meh sini aku betulkan tudung ko dah senget ni..
dsc_0087.jpg
dsc_0088.jpg
Bawak ke sini cincinnya..

dsc_0090.jpg

dsc_0092.jpg
Ala bucuk bucuk..

dsc_0096.jpg

dsc_0099.jpg
Sedang diperkenalkan kepada ahli keluarga tunangdsc_0104.jpg
Nanti aku belikan butterfly camni untuk korang ek, Dr Shu & ImanπŸ™‚

dsc_0157.jpg

dsc_0151.jpg

dsc_0154.jpg

dsc_0138.jpg
Nenek saya… aii nenek tengok org makan je ke? cian nenek..dsc_0140.jpg
Waaahh pandailaaa Pak Ngah Faez dukung Adham!dsc_0142.jpg
Sabar ek.. aku tau korang lapaaarrr..Nape Thirah tuuu?

dsc_0149.jpg
Sangaaaaaaaaattt happy melihat korang di sisiπŸ™‚ *hugs*

dsc_0144.jpg
Gadis-gadis pembawa dulang dan penghidang makanan..

dsc_0145.jpg
Dan lagi..heheπŸ˜‰

dsc_0146.jpg

dsc_0175.jpg
Rombongan lelaki nak pulang..dsc_0176.jpg
Akak sedara Faez tengah promote rumah kat Bandar Seri Putera..dsc_0180.jpg
Okayyyy.. turn kita pulak makan!dsc_0193.jpg
Hehehe Shera, i got u!! Lapaq sangat dah? dsc_0184.jpg
Bersama Suraya & Tajulzed.. tq for coming bebeh!πŸ˜€

dsc_0182.jpg
Anem, Sher & Thir..πŸ˜€

dsc_0188.jpg
Tq Mak & Abah!!πŸ™‚

dsc_0195.jpg
Aktivit terakhir.. sesi makan rambutan..

Sayangggg sangat kat korang sumeeeee! Sayaaaanggg sangaatttttttttttt juga kat tunang saya!!!

Dah cukup-cukupla ni.. pasni turn sape pulak? tunggu dan lihat..πŸ™‚

12 Comments leave one →
  1. August 14, 2007 11:31 am

    kak mizah,
    kite ponnn sangat sukeeee itu butterfly laaaa…
    belikan la utk kite jugakkk…πŸ˜›

    anyway, sgt sukeee lah tgk gmbr nih…πŸ˜€

    Dilllllaaaaaaaaaaaaaaa,
    bole tak dtg umh kite on 20th nnti? amek gmbr kite pulakk.. hehehss

  2. nurhamizah permalink*
    August 14, 2007 2:10 pm

    hehehe..okeh bebeh. insyaAllah..kalau awak kawen dulu dr saya :p

    selamat bertunang cik aida!!!!πŸ™‚

  3. aylahoney permalink
    August 14, 2007 7:58 pm

    mizahh…

    takde ke pic pak mentua hang?? hehehhe.. promo lerr sikitt… =D

  4. nurhamizah permalink*
    August 15, 2007 5:42 pm

    ye kak…

    laaa saya promo tunang saye je cukuplaa. heheπŸ˜€

  5. idawanie permalink
    August 15, 2007 5:59 pm

    mizah!!
    tetibe termalu lak tgk gambo last2 skalik..hahahha

  6. nurhamizah permalink*
    August 15, 2007 7:21 pm

    eceeeehhh..ok ape tu gamba makan rambutan. hehehe. aku x sempat pun merasa rambutan umah dila tu. takpe ni dila nak tunang mesti dapat makan banyak lagi kt umah die.πŸ˜‰

  7. shera permalink
    August 16, 2007 9:42 am

    oiiiiiii nape letak gmbo aku tgh lapo sgt tuh…
    ahahaha..
    serius sedap ok..ckp mak kamu..sukaaa petai tuhπŸ˜‰

  8. nurhamizah permalink*
    August 16, 2007 11:30 am

    sheraaaaa!!! muke hang dlm gambar berlima tu kecoh sgt!πŸ˜‰

    aku ade satu lagi gamba tapi yg tu anem yg nampak lapo sgt. hehehe. sher xpe, nnti aku blaja dr mak aku, so then i can teach you pulak! nak x? eh jom buat pot luck? aku bwk sambal petai..hehehehe!!!

  9. isma permalink
    August 17, 2007 2:33 pm

    mizahh congrat..aku pon suka butterfly tu..belikan boleh?bape hinggit?? later i pay back

  10. aisya permalink
    August 17, 2007 4:56 pm

    hye mizah!! wah all the pic was great!! cantik.. absolutely gorges gitu.. hehehe nanti upload la lagi ek.. nak tgk yang lain lain pulak..

  11. anema permalink
    August 17, 2007 5:21 pm

    cet?ade gambar aku lapor sgt?usah di advertise ok..haha
    n’way tukar layout purposely nak letak gambar yg besar2 nih?haha..

  12. nurhamizah permalink*
    August 17, 2007 5:48 pm

    wahahaha anem u knowlaaaπŸ˜€ aku kat rumah pki mozilla aku rs cm xbesar cmni, skali tgk kat IE jadi besar2, lari plak tu. penat woo resize smpi 10% dr actual size pon besa. last2 tuka layout je sng.

    hai aisya, thanks! insyaAllah when i hv the time! sok nak jumpe faez! jgn bitau mak andak awak tau!πŸ˜‰

    okeh isma, aku dpt kad jemputan kawen ko nnti baru aku siap2 belikan k!

    penat!!! aku baru nak balik dr ofis nii..😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: