Skip to content

My weekend

August 20, 2007

First & foremost, Ecah or Anem cud u guys pleasssseeeee upload the pics during Farah’s wedding haritu cepat2. :) I wanna see..

Last Saturday was a veryyyyyyy exciting one. hehe. Although in the morning ada gloomy sket. :( sebab ada sikiiiitttt miscommunication dengan Faez. Dalam tengah merajuk & sedih-sedih & lapar & sakit kepala tu, around 12 noon Shera smsed, told me to come to her house latest by 5pm. I was thinking to hv Shera picked me up somewhere, cos I didnt know the way to her hs & at that time I didnt want to ask Faez to send me. Besides, he was still mad at me.😦 Hehe. But I managed to calm him down (as always.. ;) ) dan saya pun drive ke Shah Alam & kami bertemu & terus pergi makan sama-sama sebab saya dah lapaaaaaaaaaaarrr sangat. We went to My Mom’s Chicken Rice sebab Cik Mizah tak pernah lagi makan kat MMCR (dan dia dah bising kat Faez sebab Faez asek makan MMCR je) kesiaannn.. :) we ordered Mom’s Selection & Daddy’s Fave = Nasi Ayam Sambal & Mee Rebus. Emm overall i wud give the rating 3 out of 5. Sebab air die tipulaaa.. orang nak Sour Plum juice, dia bagi air limau ais campur dua ketul asam. Sour=Air Limau + Plum=Asam??

Arrived at Shera’s at 5.30pm. Ya ampuuunnn, baru keluar kereta, makcik tu dah jerit-jerit. Ingatkan dah lambat sangat laa, turned out she were still in her baju tidur. Tipu je kata dah nak gerak.. CT, Perooooooooooo & Ira were already there. Bla bla bla mandi, iron baju semua, we left the hs at about 6.30pm (mana pukul 6 nyeee???) I drove the car with Pero.. She’s still the same crazy bubbly funny girl dan non-stop buat aku sakit perut dengar cerita dia all the way nak pick up Mona. Pero, ko memang tak berubah walau sedikit. Sangat kecoh.

Ehh..can I continue later? How about we wait for the full updates on Farah Dina’s wedding from Shera? Sher, thanks soooo much for giving me your bed. Masih teringat-ingat Nescafe yg ur mom buat. And Sher, pls take good care of my atm card ek. See u very soon! hehe🙂

Ohh..My Encik Faez will be going to Hawaii this Wednesday. Pls pretty plsss sayang bring back present(s) for me tau.. Love u! Muaaahhhh!!!

8 Comments leave one →
  1. August 20, 2007 10:46 pm

    bestnye kumpul kt umah shera.. korang xnk buat slumber party lg ke mcm gathering dulu tu.. rumah sher sgt sesuaii..

    wah. bestnye faez gi hawaai.. jgn terpikat kt minah pakai tempurung kelapak sudah… auuww….!!

  2. nurhamizah permalink*
    August 21, 2007 9:54 am

    hehehe.. rumah sher mmg best gilak. tp tu rumah family la igt suke2 jek nak buat slumber party makcik!!!

    cahhhhhhhh, aku masih tingat2 dan gelak sorg2 psl lawak coffee ko tu. mlm td si pero msg aku tibe2 ckop die tgh gelak sorg2 igt lawak coffee ko.waahhhhaa!!citer thirah yg cikgu hairy tu pon lawak gak! korang mmg minah lawakkkkkkkk!

    heheh aiyyoo ni aku dok risau jugakla tunangku ke hawaii ni, aku dh pesan jgn khusyuk sgt nengok hula dancers yg seksi2 tu. syg igt tu!!! :p

  3. anema permalink
    August 21, 2007 6:02 pm

    jom gathered kat pd jom?sewa bungalow or whatever..
    haha..
    sengal tak?baik buat before semer org kawen.haha..

    hawaii??sugeiii!! nak ikuts..haha.

  4. shera permalink
    August 21, 2007 7:31 pm

    wesss…ape nih mengelamer kan aku?🙂

    ahaha..sempat laa nak wat party b4 ayah aku retire ;p

    yeah..i’ll update soon!!

  5. nurhamizah permalink*
    August 21, 2007 9:18 pm

    eyyy nem jom!!! mcm best gilerrrr jee. jomla aku nak naik banana boat lagi. kalau x boleh sewa ancasa resort apartment. nice + comfortable. pastu dekat sgt nak naik banana boat. jomlaaaaaaaaaaaa!!!! nak naik banana boat!

    shera, rumah ko mmg sgt best walaupun sbenanye mlm tu ms tido aku terbayang mcm2. lagi2 dengar bunyi loceng tu. shera, nnti aku nak Marsha Junior kayyyyyyyyyyy!!

  6. idawanie permalink
    August 21, 2007 9:24 pm

    Mizah, bley x ckp cmni ” Encik Faez, please bring back presents utk rakan2 tunang awk jugak..” hihihi

  7. nurhamizah permalink*
    August 22, 2007 12:47 pm

    saya baru balek exam niii… nak makan dulu! hehe. aiyyyooo cian kat tunang saya la ida, nnti suh die bawak balik pasir hawaii jela boleh? hehe..

  8. shera permalink
    August 22, 2007 7:48 pm

    oiii bunyi locong mane?
    ko igt umah ku ade hantu ke? dusshh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: