Skip to content

Cry baby? :-)

August 27, 2007

Today I went to Kuantan. Mom ordered Angah, Nana & me to send his manja boy back to Matriks Gambang. Syapik, Along memang takkan hantar awak balik sana lagi. Baliklah naik bas lepas ni. Jauh gilerrrrrrrrr.. the journey took forever!!! My bro drove first. Picked up my other bro Zakwan (who’s in UMP), off to Kuantan town, had our lunch, and then send back the two boys to their places. We only left at 5 pm. Penat sangaaaaaatt!! Arrived home at almost 9pm. Fuuhhh..

Got the long-awaited call this evening! Yeah!πŸ˜‰ Harini dapat cakap lama sikit sebab sayang dah beli prepaid. This whole week my hp battery going to last much much longer sebab tak boleh nak call & receive call from him six times like always. Hehehe. Dah tak nangis rindu dah. Rindu, tapi dah tak nangis. Rindu tanpa tangisan. Hahaha. Oklah, I am a cry-baby. Period. Ye ke? Ohh Shera, sorrriii sikit mane ade aku macam nak nangis masa sesat kat Penchala Link tu?? Ohhh.. patutlah si Iwa sampai-sampai rumah je check muka aku ada air mata tak. Now I know.πŸ˜€

Sayang, your baby nak tidor dulu. Good Morning to u.πŸ™‚ I β™₯ you so much!

Malaysia, Good Nite.

And Good Morning! Have a pleasant Monday everyone!

15 Comments leave one →
  1. August 27, 2007 12:23 pm

    mmm.. kite pon cry baby! specially time period.
    heh

    seme camtu gak kot… ngeheheee…

    btw, cane nk wat symbol love tu? huhu

  2. nurhamizah permalink*
    August 27, 2007 1:42 pm

    hehehe..kite tak time period pun nangeh2 gak.πŸ˜‰

    ala senang jek nak symbol love tu, gi kat advanced toolbar > insert custom character.πŸ˜€

  3. idawanie permalink
    August 27, 2007 9:30 pm

    mizah, ini x de kaitan dgn tajuk kt ats..hehe
    nnti bukak pose, kumpul duit bebyk ek?
    cm tringin nk mkn tmpt hebat2 sketla..ok x?

  4. August 27, 2007 11:26 pm

    manje le kamu ni cik mizah…hihihihi..πŸ™‚

  5. nurhamizah permalink*
    August 28, 2007 9:10 am

    hehehe..

    cik wanie – wooowww best gak! ok! ;-)eh mcm nak join jek korang 31st ni? nak pi mane?

    thirahku – ko kan memahami diriku..:-D saya mmg sangat manjeeee!!

  6. August 28, 2007 10:42 am

    mizahhh…
    jomla join!!!
    nk jupe mizah gaaakkkkk….

    ohhhh ok! nnti org try create icon love tu ehh… thnx!

  7. nurhamizah permalink*
    August 28, 2007 11:26 am

    aida, lepas ni awak penuhkan entry dengan love love love je tau!πŸ˜‰

  8. aylahoney permalink
    August 28, 2007 6:00 pm

    mizah, jgn lupa bykkan membaca buku persediaan berumah tangga.. remember, marriage will never be easy.. it is actually the starting point for both of u.. skrg masa yg ada kena belajar jadi lebih dewasa altho kita dewasa bersama pengalaman.. tapi tak salah kalau kita belajar dari pengalaman org lain.. kena ready fizikal dan mental.. cuba search kat internet about love and marriage in Islam.. sure ada byk perkara yg kita kena amik berat untuk kuatkan rumahtangga.. dari perspective Islam dan barat.. hehehe.. sorry kalau komen ni berat lakk.. saja mengiingatkan kawan2.. nanti aku nak kawin leh refer kat ko.. ;D

  9. aylahoney permalink
    August 28, 2007 6:02 pm

    mizah, komen aku tu salah entry laaa.. haahhahha.. mintak mahap lerr makcikkKKK..

    ehhh, kalau jumpa info bagus2 pasal marriage, ko share ler kat blog ni.. taruk link skali.. aku pun nak blajar.. hehehhe..

    thanks dear!!!!

  10. nurhamizah permalink*
    August 28, 2007 6:15 pm

    hehhehe its ok. really dont mind. :-)lambat lagi nak kawinnye, sooo belum benar2 mencari info bagus for marriage. insyaAllah nanti bila dah terasa dekat auranya aku akan lebihkan entry2 mcm tu yek.πŸ˜€

  11. idawanie permalink
    August 28, 2007 6:46 pm

    nk g mane ek?
    tp smpt jumpe kejap jela..
    coz eyda smpi kl dlm kol 2..
    pastu kite kene blk umah b4 kol 7..
    ade suggestion nk g memane x?

  12. August 28, 2007 10:25 pm

    tau cik mizah..heheh..ingat tak masuk toilet berdua ms blackout kat SSP??? ahahahha terpaksa..takut!

  13. August 29, 2007 11:06 pm

    mizah, mcm nk kawen awal je…aku pun dah x sanggup berjauhan la.kalau ade gaduh skrg ni, aku akan cpt mengalah je kerana rinduu. huuuuuuu~

  14. aylahoney permalink
    August 30, 2007 10:34 am

    mizah, bila ek sebenarnya ko naik pelamin?? aku dah konpius laa sbb recently byk betul wedding invitations untuk oct-dec.. ko pun between that months ker?? sah sah laa aku tak dpt pegi.. aku hirup udara mesia in january 2008.. pls let me know yeah the exact date or at least month… daaa… ;D

  15. nurhamizah permalink*
    September 1, 2007 10:31 pm

    eyy makcik fadilah! nxt yr laaa.. dh ko balik 2008 sempat sangat le tu. ko igt aku kawen oct-dec tahun ni ke? akak belom cukup duit laaa.. heheheπŸ™‚

    heheh ecah, same here..πŸ™‚

    athirahhhhhhhh.. ala bukan banyak kali ker? aku kan penakut!

    bestnyeeee bermalasan di rumah. malasssnyeeee nak balik ofis!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: