Skip to content

Together We Are One

September 6, 2007

Saya akan attend RHB Banking Group Family Day which is on this Saturday, Sept 8 2007 @ Bukit Kiara Resort. We’ve got our t-shirt, which is agak jarang. Nak save budget agaknye bank ni. Anyway, tak kisahlah, asal ada family day kan… RHB ni susah gilerrr nak buat family day.

myfamily.jpg

Kiutnye la. kuikui. Nila gambar kat t-shirt. Kalau married staffs with children lagi seronok kot, sebab games untuk budak-budak kecik sangat banyak. I dont think I’ll stay long there, after 11am ke saya pun blahlah (dgn harapan Cik Faez akan datang awal) cos nak gi jalan-jalan dengan tunangku yg tersayang itu!

Yeah!!! tadi dapat free lunch – nasi tomato, yg sangat sedap dan pedas, a few of our senior staffs kongsi belanja. Sebab diaorang baru dapat salary arrears for being promoted last month. Banyak tuuu depa dapat.

Shera, aku tau la jalan pi rumah ko. Cume bila malam jalan tak clear, dengan mata yg rabun ni. Oh tahtah aku rabun malam kot?😉 hey u named it roundabout cacat at the first place ok? tu yg aku dok sebut roundabout cacat roundabout cacat tu. Hehe. Of course I’ll be coming again, sebab kan dah sengaja tinggal towel at your house haritu.

Hai Aien, saya pun silent reader awak. ;-)  Tulah, konfius jalan kat S.A ni. Takpe, InsyaAllah lepas kawen nanti terrer jugakla saya dgn jalan-jalan dan roundabout-roundabout kat sane tu. Hehe. Anyway, Shah Alam sepatutnya ditukar daripada Bandaraya Anggerik ( eh betul kan yang? ) ke Bandaraya Bulatan. Hehe. Ey Aien, I’ll link u up ye?🙂

 Together We Are One… weeeewwwiitttt!!!

13 Comments leave one →
  1. aylahoney permalink
    September 6, 2007 5:28 pm

    haahahha.. makcikkKKK.. dulu aku pro area shah alam.. tapi dulu laa.. long time ago.. skrg dah tak ingat lagi kot.. dulu ada gak plan nak tinggal area shah alam tapi selari masa berubah, aku pun dah takde rasa nak lepak shah alam.. huhu.. i prefer area bukit kiara ler plakk.. atau bukit antarabangsa.. atau bukit tunku.. atau bukit jelotong.. hahahhahhha.. sume yg berbukit jerr supaya tak kena banjir.. ;D

  2. idawanie permalink
    September 6, 2007 7:09 pm

    mizah!! mmg sgt comeeyy gambar tu.. hehe..

  3. September 7, 2007 9:25 am

    erk.. tersipu2 plak tgk nama saye kuar kt entry neh, hihi😀

    pas kawen nanti mesti terer nye jln2 kt shah alam.. u’ll find it easy😀 btol la bandaraya anggerik. bunge anggerik pon bulat gak kan? haha.. apekah??

    i’ll link u up too ye😀

    oh ye.. gamba itu sangaattt comey. mo satu t-shirt tuh bley? hihi..

  4. nurhamizah permalink*
    September 7, 2007 10:01 am

    saya tengah nak cari rumah nak beli ni, plan-plan nak duk area bangi jek dekat dgn opis. bia cik paez yg jauh nak gi keje. tp rumah2 skrg kecik2 tapi mahal gilerr. sesapa yg tau ada kwsn perumahan baru di area bangi atau subang jaya pls let me know k. dah 2-3 kali jugakla round-round dgn faez tengok-tengok rumah ni.

    suraya hang nak dok mane pas kawen nnti? tlg tgkkanla housing area baru-baru kat subang bleh? aku nak rumah bertanah la kalau boleh, takmo aparment.

    wanie, comey tapi cam budak-budak sgt tak? hehe. aien, jgnla malu-malu, eceewahh. awak nak ke t-shirt comey ni? hehe.

  5. sueaniim permalink
    September 7, 2007 11:12 am

    huwwaaa penat taip leh ilang lak.aku dussyumm kang intenet ni!
    haamijaahh pas kawen aku duduk subang jaya..sabak bernam n bukit jalil.hihi banyak x umah aku =) sedeeeyy sgt aku x dpt pindah lagiii..maybe 2009 br leh la pindah either poli banting @ nilai.abah aku soh duduk subang jaya supaya dpt menjenguk org2 di umah.aku kan kakak yg baik+penyayang+comel.ahahah.housing kat area subang jaya n bangi for 2 storey mmg mahal kaaakkkakkk!area 300 @ 400k kan??yg 1 storey pun 200k.kalo ko nak 2 storey kat bukit puchong 2 dpt 200k.tp rasenye dah dkt2 sepang kwsn tu.ni dibah survey sbb time praktikal die kene nilai umah.how about nilai..rasenye pricing die ok kot.si choki g keje pun leh short cut kat kompleks sukan negara.

  6. nurhamizah permalink*
    September 7, 2007 1:01 pm

    tulaaa suraya..kat bangi ni pon hrtu round2 tgk cm adela yg below 250k double storey tp kat ukm dalam skit sane. pastu ade yg dekat gilerr nak gi keje canteklak tu but tak tau bape harga. rs yg tu maybe below 300k.nilai of cos murah lagi tp jauh gak maa. aku nk gi keje pon kene byr tol la kalau cmtu.manenye short cut kompleks sukan negara tu? yg bandar seri putera / bukit mahkota yg nk dkt2 nilai tu pun maybe murah skitla but lom gi round lg. hrtu awai2 lagi kitorg dh gi bandar bukit puchong tu nengok2 tp nengok apartmentla. tula tapi cam tanak duk puchong ni lagi, sbb kureng best.tahla, lepas raya baru nak buat operasi mencari rumah secara serius. hehehe. nak beli rumahhhhhhhhh cepat!!! nak kawenn!!!

  7. sueaniim permalink
    September 7, 2007 4:56 pm

    manyaakkk duit ko kakakk!nak kawen lagi mau bli umah lagii..aku rasenye mau sewa umah dulu laa..aku di sinun tj di sanan.tp umah de tanah pun nanti wat parking kete jaaa..xde nye nak tanam2 pokok unless ko duduk kampung mcm umah gue mcm2 pokok adaaa..mau pisang..serai..ubi kayu..jagung pun ado =)short cut tu after sg besi ade exit kompleks sukan negara.masuk situ n then leh exit kat kesas.tp nilai-bangi-puchong-subang tol banyak gilerr.

  8. September 7, 2007 7:13 pm

    erm.. tahun nih mmg umah seme dh mahal2. yg saye bli tuh pon agak jauh ke dlm, double storey, 200k. bapak saye kate, thn dpn mesti susah dh mo carik umah yg 200k. seme 300k nye la.. kalo kwsn yg dh membangun lg la mahal giler. mau 100k beza. huhu..

  9. nurhamizah permalink*
    September 9, 2007 12:58 pm

    suraya.. kita kena beli jugak la beb soonest possible. kalau tak makin lame makin mahal rumah-rumah ni.

    aien, awk dah beli rumah katne ek? haritu cik abg saya ajak tgk2 rumah kat bangi sbb cik abg awk kate banyak rumah-rumah baru kat situ. bestnyeee dah ada rumah, senangla awak nanti. :-)saya nak rumah cepatt!!

  10. September 9, 2007 2:02 pm

    cik mizah..aku pun br lps family day smalam..so penat coz panassss…huhuhuh…

  11. nurhamizah permalink*
    September 9, 2007 5:32 pm

    mmg sgt panas smlm thirrr… but boring la family day RHB. sbb terlampau ramai sangat dia jadi x best.

  12. idawanie permalink
    September 9, 2007 8:15 pm

    mizah, da round area bndr sri putra ke? hehe..
    x abes2 keje ku promot tmpt tu..
    ptt leh dpt komisen sket..😛

  13. September 10, 2007 5:14 pm

    saye bli area shah alam la cik mizah. oopss, bkn umah saye sorg. consider umah family. still x bape bez gak la, hihi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: