Skip to content

Quick One!

November 6, 2007

Saya sangat bz minggu ni! Arrgghhhh!! Tangan ni dah gatal nak update tapi takde masa! :-(  But takpe, I’ll be on mandatory leave for 6 days from Deepavali onwards. which means I am soooooooooooooo free until next weekend, cant wait!!!!!!!!

Coming event : 

  1. Dr Ranjit : 12pm Friday
  2. Kursus Kahwin : 8am – 5pm Saturday Sunday (esok kena call JAIS balik.)
  3. Abah Faez retirement ceremony : Monday ( yay! dah beli baju baru!!!)

Tak sabarnyeee nak cuti panjang..weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!😀

10 Comments leave one →
  1. suraya permalink
    November 7, 2007 8:24 am

    wwoooo..lamenye cuti!kalo x haku pun nak cuti lame2 tp auditor datangla pulaaaak.gelabah la haku buat keje last minit.oo bapak choiki baru nak pencen ka.ceremony tu live x??kot leh tgk muke ko kat tivi.

  2. shera permalink
    November 7, 2007 8:49 am

    cik mak datin..ape yg bz nye kalau CUTI mandatory begitu? ehh ko dpt x msg aku yg pjg lebar ajak kamu bercuti? ;p

    happy hols makcik!

  3. November 7, 2007 9:48 am

    huh… bestnyer kak mizah cuti pjg!!!
    jeles! jeles!!!

    anyway, slmt bercuti pjg!
    take care n selamat berkursus, kakak!😉

  4. nurhamizah permalink*
    November 7, 2007 9:52 am

    suraya, a’ah bapak choki nak pencen dah ni. tak live la. hehe. nnti je aku updet gambo. suraya hang la ni salah bg info kat kitorang jln nak pi ranjit haritu sampai2 je dah ramai gileee.

    hehehe, tq sher!! iyeeee aku dapat msg ko tuh. tp lupeeee gilerrr nk reply sbb tgh mkn. balik rumah lupe trus.😉 nak cuti2 ke mane kak? bz ler kena siapkan keje b4 cuti panjang. keje aku dhla banyak pending ni.

  5. nurhamizah permalink*
    November 7, 2007 12:28 pm

    hihihik..

    kak aida jgn jeles k! hussshh tak sabonyeee nak cuti ni!!🙂

  6. idawanie permalink
    November 7, 2007 4:05 pm

    Dr Ranjit skang ni sgt glamerr laa..
    skalik tgk list sumer appointment ngan dak UTM jekss..kikiki

  7. shera permalink
    November 7, 2007 5:43 pm

    tamau laa g berjalan2…nak simpan duits..lagipon ko nak kawen kan;p aku nak kumpul duit jalans2…makan angin🙂

  8. sueaniim permalink
    November 7, 2007 6:04 pm

    ahahahaaaa..jalan situ b4 ni roundabout taaww..skang dah de traffic light aku sudah ingat2 lupe.patutnye 830 pagi ko dah terpacak situ.tp ko udah buat appointment rite..xkan x dibagi masuk dulu???

  9. November 7, 2007 6:07 pm

    Wah.. bz nye. Patut la ktorg tanye ble majlis kawen, x jwp pon, hihi🙂

    Selamat berkursus & bercuti😀

  10. nurhamizah permalink*
    November 7, 2007 8:45 pm

    shera : tah bile ek nak blanje aku budak gaji banyaakkkk! shera baik simpan duit untuk hadiah kawen aku..heheheheh🙂

    suraya : takdek apoinmen pun la haritu bebeh. lepas ni bykla perlu dipantang olehku.

    aien : a’ah cik aien bz sgt! ni dah balik seremban rs lega gilerrrr! majlis kawen tak konfem lagi tarikhnya tapi insyaAllah mid nxt yr cam kak eyda gak.😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: