Skip to content

Happy Birthday Athirah!

November 15, 2007

bday cake 

15th November 2007. Lukis sendiri tau cake kat atas ni..

I hope this entry still valid, Thir!😉 I seriously dont remember what today’s date is. Cutila katakan. Hehe. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah. Moga berjaya temui pasangan hidupmu dalam masa terdekat ni. Boleh tak?🙂 Love you!! ♥

thirah.jpg

Captain, Member, Secretary of RUBY. Hehe.

I need to learn on scrapbooking. I have no idea how Aida & Aien did it. Aku tak paham langsung camne nak buat scrapping macam korang buat. Kena download ape-ape ke? Ajar nanti ok?

6 Comments leave one →
  1. November 16, 2007 11:25 am

    hihii…
    kak mizah, awk ade tgn kreatip sure lg senang meng’scrapbooking’😀
    kne download the papers, emblishments, buttons, fonts and such to make it jd cantik2 tp klu tgn da kreatip tak yah byk2 sgt bende pon bole jd cantik😀

  2. November 16, 2007 5:10 pm

    btol tuh.. dload je pe yg nk dload. pastuh pandai2 la nk mengkreatipkan diri. part tuh Eyda terer. suh dia turunkan ilmu, hihik😀

  3. nurhamizah permalink*
    November 16, 2007 8:38 pm

    ohhh cmtu ke? sooo mane nak dapat paper button sume tu? aku try tgk kat jualender tu cam bahasa spanish ke hape tak pahamm… korangkan kene buat tutorial la. mesti ramai yg nak belajar ni.🙂

  4. November 17, 2007 10:15 am

    Thanks cik mizah!!!!!!!!!! sayang ko.. huhuhu… time kasih for your SMS and doa diatas.. huhuhu~ masa terdekat?? sapela nak kat aku ni~ anyway, thank you lalat.. for being such a lovely friend to me. aku doa kan kamu + en faiz juga.. 🙂

  5. November 17, 2007 9:09 pm

    tutorial?
    alamaaakkk kite tak getila nk buat tutorial… huhhuhuuu…
    tp klu mo links bole la bagi… hehheeeee…

  6. nurhamizah permalink*
    November 18, 2007 1:13 am

    cik Thirah – sayang ko gilerrr gilerrr gak!!🙂

    cik Aida – hehehe. ok nanti saya blajar sket2 tak paham saya refer dr awak k kak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: