Skip to content

Cerita Hari Ini dan Adham

November 18, 2007

Around 8.30 pm just now, I was on my way back home lepas beli satay @ Haji Samuri when I realized this car with sikit lagi sama plate number with my car. Then when I got nearer, I was like ‘ Aikk sebijik macam number plate aku, macam mana boleh jadi camni?? ‘ I got confused for two secs until I saw that my dad was the driver – hahaha! Memanglah sama tu kan kereta kau makcik oii!!! Boleh tak bengong kejap? I forgot that I wasn’t driving my own car. Blueekks! Lepas tu kena marah marah manja dengan cik Tunang sebab saya telah melanggar salah satu pantang makan – iaitu kuah kacang. Serius lepas ni no more satay or nasi impit for me until Raya next year. Kawan-kawan, tolonglah beri kata-kata perangsang dan semangat kepada sahabatmu ini untuk meneruskan misi murninya dengan jayanya.

Arggghhh!!! Hari Isnin dah kerja! Rasa macam baru semalam saya eksyen kat ofismate yang saya akan cuti seminggu. Moga-moga saya dapat bersedia mental dan fizikal berhadapan dengan kerja-kerja tertunggak dan ketinggian fail-fail (yang tak dapat nak dibayangkan) di atas meja pagi Isnin ini. Cepatlah 2008 tiba, saya dah tak sabar nak berpindah ke tahun baru. Supaya saya dapat membuat azam baru, menulis di dalam diari baru dan supaya rasa lebih bersemangat nak merancang dan membuat persiapan menuju ke puncak iaitu hari perkahwinanku. InsyaALlah.. Moga saya tidak hangat-hangat tahi ayam juga..πŸ™‚

Dah dapat sikit gambar Adham dari hp Pak Ngah Faez. Mak Ngah rindu Adhammmmmm laaa..😦

11112007036a.jpg

Mase ni saya baru balik dari beraya dengan Mama Papa. Pastu Mak Ngah kasi main hp dia, ada lagu Cuppycake saya suka sangat! You’re my honeybunch sugarplum, pumpy-umpky-umpkin, you’re my sweetie-pie..
11112007037a.jpg
Mak Ngah amik balik hp dia sebab tu saya nangeh ni.11112007041a.jpg
Papa cepatlah bagi saya botol susu!11112007042a.jpg
Pak Ngah ni asek amik gambar saya jek. Boring laah!

Camne ni? Rindu gilerrr dah kat Adham. Bila lagi boleh jumpa Adham ni? Nanti lagi sekali jumpa mesti Adham dah sombong kan? Tak sabarnya nak tunggu Mama Adham update fotopage dia. Nanti Mak Ngah nak curik gambar Adham. Hehe. Dan sekarang ni saya suka lagu Natasha Bedingfield yang satu ni – I Wanna Have Your Babies!!πŸ™‚ Oppss tapi lepas kahwin ok!!πŸ˜€

 

9 Comments leave one →
  1. November 18, 2007 1:40 pm

    cutenyer adham ni!
    teringt kat nurin yg nakal kat jb nun… huhuuu…
    cptlah nk balik. tp sure nnti nurin tu sombong2 dlu ngan kite pas da few hours bru la dtg manje2… hehe

  2. November 18, 2007 1:58 pm

    suke lagu cuppycake tuh jugakπŸ˜€ saye ade remix nye version. penah denga x? gile ganas, hihi.

  3. November 18, 2007 2:09 pm

    hehe, muke baby Adham mcm muke Faez la..nanti anak korang mesti muke same ngan Adham..:)) comeyl…

  4. shera permalink
    November 18, 2007 3:39 pm

    oitss..gile lawak cane ko leh lupe ko xdrive kete sendiri and leh lgi kata ” Aikk sebijik macam number plate aku, macam mana boleh jadi camni??” Lawak mungkin ko nih!!!

    ahahaha..back to work dear..masa kamu akan tibaaaa…sabar ye kot ye pon nak dpt baby ;p

  5. nurhamizah permalink*
    November 18, 2007 5:24 pm

    cik eyda & iman – a’ah geram gilerrr ngan adham ni! best kan kak eyda ada anak buah? awk lagi best sbb memang anak buah sbenar.. hehehe. a’ah kan babies ni bila kite dah lama tak jumpa dia sure nangis2 tanak kita dokong sebab dah lupa la tu. iman, saya pun nak baby comeyl cam adham nanti insyaAllah. tapi adham ni memang ikut muka abah Faez. ada satu gambar tu sebijik giler macam muka tok dia.

    Aien – eyy saya lom penah dengar lagu cupcake ni selain dr original version! ;-)ade version remix ke?

    cik kak Shera – a’ah lawak kan aku. blur gilerrr! lama sangat cuti kot sher otak aku tak berfungsi dgn cekap.πŸ˜‰ waargghhh! malas nak balik keje plsss…

  6. November 18, 2007 6:29 pm

    adeπŸ˜€ my sis dpt dr mane tah. camne ek nk kasik denga? erk..

  7. nurhamizah permalink*
    November 18, 2007 6:38 pm

    hihihi.. cik aien,awak send kat email boleh? hamizahrazak@gmail.com. tq bebeh!!πŸ™‚

  8. November 18, 2007 11:46 pm

    send dhπŸ˜€

  9. nurhamizah permalink*
    November 19, 2007 12:12 am

    hikhikhik. dah dengar!!!πŸ˜‰ ganas wooo!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: