Skip to content

I am in MY own heaven

December 7, 2007

Whooaa! Finally I’m at home again. Rasa macam lame gilerrrrrrrrrrrrr tak tidor atas katil sendiri yang sangat best bagaikan di dalam syurga ni. 2 minggu tak balik rumah, rindu gilerrrrrrrrrrrrrrrr kat mak. Dan kucing. Dan internet, without any interruptions.

On the other note, Encik Faez is on his way to get a B Full license. Woow. Good luck sayang, and please dont be lazy to attend your classes. Lepas ni bolehlah ronda-ronda naik motor besar. Yeeehhhaaaaa. Tapi kena tunggu motornya dapat dulu. Hehe.
Selangor cuti this coming Tuesday. Hari Keputeraan Sultan Selangor. And today at the office, boss sudah suruh plan leave for year 2008. I still have one more day of leave to clear before 2007 ends. InsyaAllah next year I’ll get more cuti, sebab campur dengan marriage leave 10 hari. Woow. Tadi keluar dinner dengan mak & Nana, pusing-pusing cari majalah Pengantin & majalah koleksi hantaran. Tak jumpa pun. Akhirnya berjaya beli benda lain. Mini SD dengan harga yang paling cun di kedai terakhir dari 4 kedai yang dijenguk. Puas hati gilerrrrrrrrrrrrrrrr sebab dari 1st sampai 4th kedai, harganya semua lebih murah dari sebelumnya. Inilah berkat sabar & rajin. Esok, kalau takde aral, saya nak pergi berurut. Hehe. Bestnyeeerrr. And next week, I’ll go for another facial treatment in Bangi. Since the last treatment, muka dah tak berminyak macam selalu & bekas-bekas jerawat pun dah berkurangan. I’m giving myself until March – muka nak kena licin bak telur dikupas.

I’m listening to Katie Melua right now. And I’ve already fall in loveeeeeee with her voice. Most of her songs are nice. Cubalah cari & dengar ok?🙂

Ok, dah mengantuklah. Till then.

10 Comments leave one →
  1. suraya permalink
    December 8, 2007 11:09 pm

    cuti la senin leh tido lame2 kat umah sampai selaso.aku sudah siap2 amik cuti..heaven jugaakkk!!letak la muke ko b4 n after supaye semue orang lagi terujaa pegi ranjit =)

  2. nurhamizah permalink*
    December 9, 2007 1:06 am

    hahaha, ni bukan ranjit bebeh. tunggu je sebulan lagi kalau ok and muka ku makin berseri-seri, aku rekemen kat kawan-kawan yang lain. hehe. alaaaa aku tinggal sehari je lg cuti, kena save untuk raye haji!!!

  3. idawanie permalink
    December 9, 2007 6:08 am

    da dgr lagu tu..tp x brape minatlaa..ade lagu laen yg bley direcommend? hehe..

  4. suraya permalink
    December 9, 2007 10:43 pm

    owh bukan ranjit ka.ha’ahh laa bulan ni banyak cuti2 tp hari cutinye x bes sungguh selase laa..kamis laa..

  5. December 10, 2007 8:19 am

    waaaaaaaaaa…
    bestnye kamu dpt marriage leave 10hari!!!
    *nt*l kasi 3hari jek😦
    tak bestttt!!!

    kak mizah,
    klu tak silap majalah pengantin keluar evry early of the month/end of the month.
    sbb mcm haritu kite bli mag pengantin utk bln 12, tp mase tu bln 11 lagik… huhu…
    skang ni mmg tgh gila cari magazine pengantin… huhuuu…

  6. nurhamizah permalink*
    December 10, 2007 9:25 am

    wanie – lagu2 bsb unbreakable dah ade sume? sume cam best2 gak! oh satu lg, kt tunstall ade a few lagu cam best gak.

    suyaya – wooo pg td rs mcm nk amik mc jek. maeh gilerrrrrrrr nk bgn mandi gi opis. ggggrrr..

    cik kopi – hihihi. yeahhh! cuti kawen sy lameee dr awak!! *nt*l ni kedekut :-p jgn jeles tau! nnti sy boleh pi honeymoon trus pas kenduri.hihihi. tula tunggu magz pengantin bulan jan 08 la nmpknyee.

  7. idawanie permalink
    December 13, 2007 7:43 am

    mizah : bsb? da lame xdgr bsb..haha.. leh kasik kt emel kite x? hehe..😛

  8. December 16, 2007 7:26 pm

    sape nk magz pengantin saye?? tapi dh lepas2 la, hehe.

  9. December 17, 2007 12:48 pm

    ya Allah cik Aienkuuuuuuuuu.. saya nak magz awak plss!!! baru je mlm td berkira-kira nak mintak pinjam magz pengantin dr sesape yg dah nak kawin. u r my saviour cik aien!!!!

  10. December 18, 2007 7:50 pm

    Meh2 dtg amek kt saye. Awk kn selalu turun shah alam😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: