Skip to content

Monday @ Office

December 10, 2007

Today is Kak Sue’s last day in the office before she goes for a loooongggg holiday, which is the 2 month’s maternity leave. She’s my sister cum my Cosway upline cum my kawan pegi pasar malam cum my teman borak & everything laaah!! Kak Sue adalah seorang kakak shopaholic yang sporting gilerrrr dan best dan selalu bagi saya makan. Hehehe.

kak-sue.jpg

I managed to get a pic with her & the big belly one last time before perut dia meletup <- istilah biasa kakak-kakak kat ofis. Mak aii dah nak meletup dah perut tu. Pi bersalin cepat!! And Kak Sue, silalah beranak pada waktu pagi supaya kitorang boleh datang visit kat Hospital Putrajaya tu di waktu ofis!!! Love u so much! We’ll pray for your safety & the baby’s too!

Hari ni in the office macam banyak melagha je (dari buat kerja) dengan Kak Ila (my other crazeey sis) cos only both of us were in the Payroll Unit today. Yang lain semua cuti. Counting & checking taxes are so tiring! Plus it was raining the whole day. Dah hampir nak bekulah kat dalam ofis tu. Emmm, sebenarnya hari-hari pun beku, tapi harini extra beku. Boleh terima tak?

Encik Faez will be going to Vietnam this 16th until 20th December for his company vacation. Grrrr!! Its ok dear, just dun forget to buy present(s) for me, as alwaaayyss. Thank you in advance sayangku.🙂

Anyway I have a great news to tell everyone.. esoooooooooooook cuti!!!!!!!!!!!!!!!!! Yeeeeeeeehhhhhhaaaaaaaaaa!!!!! To Suraya, dan other friends yang sewaktu dengan kami, jom tidooooooooooorrr puas-puas esok!!!

Coming agenda :

  1. Facial treatment @ Bangi with Kak Linda – Friday, right after office hour
  2. Lunch date, movie date, shopping date, dinner date with Encik Faez – Saturday the whole day
  3. Work @ office – Sunday morning (if possible jumpa Encik Faez jap @ KLIA)
16 Comments leave one →
  1. athirah permalink
    December 10, 2007 11:36 pm

    Haiyo..mizah. jgn pegang kuat2 perut akak tu. kang sakit pulak dia..

    mmg kat ofis dah sampai tahap beku sekarang.. sbb musim hujan aje..🙂

  2. nurhamizah permalink*
    December 11, 2007 12:16 am

    hihihi. tak pegang kuat la thir. aku eksyen jek tuh!😉 bonne nuit athirah!

  3. suraya permalink
    December 11, 2007 10:55 am

    aku sudah cuti empat harrrii..yehaa.time to go back home la todayy.malaassnyeeee

  4. nurhamizah permalink*
    December 11, 2007 11:42 am

    itulah kenyataannya cik suraya..moga dapat hadapi dengan tabah. hehehe.

  5. shera permalink
    December 12, 2007 8:52 am

    bila mahu mengedate?

  6. nurhamizah permalink*
    December 12, 2007 9:09 am

    ahad boleh makcik? petang skit or dinner ke?🙂

  7. sueaniim permalink
    December 12, 2007 3:27 pm

    erkk..aku teringat kat opis aku ni 1/2 mummy yg preggie n aku terpakse melayan mengidam dierang!aku rase sudah jd bulat sebab asik makan mcm2 dgn dierang jaaa

  8. nurhamizah permalink*
    December 12, 2007 4:48 pm

    same je ngan akak ni, sukee gilerr makan pastu aku pun suke nak ngecek dia. bahaya ni suraya, kang time ko preggie bulat sebulat-bulatnya pulak. ape lagi, herbalife la nampaknyeeee. kimsalam dibot!

  9. December 13, 2007 8:23 am

    mizah,
    kakak sue ni kan muke die mcm cikgu fizik kite… hihi.
    tp cikgu fizik kite tu lagi garang la muke die😉

    huwaaaa… jelesnye cik mizah mengedate hari sabtu nnti….

  10. nurhamizah permalink*
    December 13, 2007 10:53 am

    kak sue ni baik gilerrrr tau! tapi die gila shopping. dan die suke bagi saya makan.

    jgn jeles la awak dah ngedate hr sabtu lepas. mlm ni saya nak dinner ngan cik tunang saya jugak! hehe!

  11. idawanie permalink
    December 14, 2007 7:38 am

    mizah..kite tau.. sambil pegang2 perut kak sue tu mizah tgh pk, bile plak perut aku nk jd camni..hahahahhaha

  12. nurhamizah permalink*
    December 14, 2007 10:37 am

    iyeeeee bebeh.. heheehe. tiap2 hr aku pegang perut kak sue ni.lambat lagi tu perut nak jd cmtu, pertaman sekali kena pastikan saya kawen dulu! tarikh kawen pun lom konfem ni. hihihi. eh nanti kan aku send email lagu2 bsb tu tp kena tunggu balik rumah hari rabu ni k! love u babe!

  13. December 14, 2007 1:15 pm

    huhuhu…aku tak sempat bergambar ngan perut kak sue!

  14. December 14, 2007 1:41 pm

    xpe lanun debab 1, nnti aku amik gambar ko dengan perut ko sndiri jek!

  15. ecah achim permalink
    December 14, 2007 3:15 pm

    saje nyebok kt cni…ahahaha. malas nak update blog sendiri…weh hari tu aku gi facial kat area bangi gak..dgn ngan hospital az-zahra(btol kot nama spital tu). Pastu nanti next2 month nak wat kat yg AG2000 tu nyer..pe ntah nama House of Helin kot

  16. December 17, 2007 12:59 pm

    ohh ko dah cakap kat cni before kite borak tepon semalam ke makcik ecah oi? ape lagi jomla kite healin bersame2..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: