Skip to content

One minute only entry!!

December 21, 2007

I’m going to P.D today. Got a few stories to tell tapi tunggu sayeee balik esoook k!

Yanadeeeeey, next year izzit??? i miss u tooo laaa wei!!!

Mak Erun, as in mak angkat Atul – dun worry kalau die malas2 nak kemas rumah mop lantai, aku repot kat ko. Hehehe. Anyway, tu tak kire dera kan?

Debot or Sue?? Suraya, hang gune ID debot ke tu? Suraya ape kate ko pi tolonglah kitorang dapat magz Ratu Sehari tu free. Plssss bebeh!!!

Bye, see you guys soon!

13 Comments leave one →
  1. suraya permalink
    December 21, 2007 11:42 pm

    laaaa..awatla leh termasuk id dibah sini!aku ngah gune balik laptop yg dipinjamkan kat dibah.abeh seme bende die save id die.wat rete sungguh!!!ye kaakaakk aku try contact balik nana n wat muke seposennggg mintak mag tuuu…=) beb aku g pd jgk semalam.alang2 balik kg pakcik aku ajak makan durian kt situ. tp maaahaall laa!sekilo 15inggit!!

  2. athirah permalink
    December 22, 2007 12:34 pm

    enjoy ur trip to PD cik mizah!! =)

  3. December 22, 2007 10:31 pm

    surayaaaa, sayeeee nak pinjam ratu sehari plssss! weh lmbt giler amik borang hiv dr chokie!!

    thanks cik thirah! enjoy la jugak sebab dpt mandi laut puas-puas dan juga naik banana boat!!

  4. athirah permalink
    December 23, 2007 11:54 pm

    waa..bestnya banana boat! sgt suka naik banana boat spashly yang drift dasyat gile! huhu.. release gile rasa. tp at last sakit2 badan la coz ada kaki-kaki orang yang jatuh atas kepala kita! huh..

  5. aisya permalink
    December 24, 2007 7:18 am

    sure kulit dah cantik skang..heheh gie mandi laut nanti sunburn argh..tapi takpe..lepas gian!

  6. December 24, 2007 10:22 am

    Saye suke pegi PD🙂

  7. December 24, 2007 7:40 pm

    thirah, a’ah best kan tapi yg haritu die tak jatuhkan tgh laut.kalau jatuh tgh laut lagi besttt gilerr! walaupun aku tak reti berenang. hehe.

    cik caaahh – lom lagila. belum mampu nak selicin wajahmu cewaah.tak sunburn pun sbb turun laut dan naik sebelum terik.

    cik aien – saye suke jugeee gi PD. tp pasni tah bile lagi nak pegi. sebab tunang saya tak suke gi PD😦

  8. suraya permalink
    December 24, 2007 7:49 pm

    ahahahaa tj+chokie bizi br laaa last wix mase mau amik borang itu.aku wat test bln 1.3 weeks kene p belajaqqqq..besok abang aku kaweennnn..akuuu peenaaatt!!

  9. December 25, 2007 9:15 am

    laaa surayaaa, abg hang kawen besok ka? tak tau pon!!!! nnti tunjukla gambar kawen abg hang bebeh! buat katne?

  10. idawanie permalink
    December 25, 2007 10:18 am

    amboi..suke btol die g PD..hehe

  11. December 25, 2007 10:46 am

    waaa bebeh teringat memori kite ke PD last yr. teringat umie berenang kuak anjing (gonggong!!). teringat naik banana boat! pastu bangun2 pg xmandi trus turun laut brekfes sandwich atas pasir.eiii tp geram tau sbb kat tempat kite tu banana boat sekali naik RM50. kat selesa beach tu sekali naik RM100. mentang2 ramai sporean kat situ.

  12. athirah permalink
    December 25, 2007 10:06 pm

    mmg! suka sgt bila jatuh kat tengah laut!! aku pon tak pandai berenang..tp GILA air!! =) sukanya….sukanya..

  13. December 25, 2007 11:11 pm

    yelah cik thir! aku rase kan kite kena buat trip sspians ke PD lak la next time. sure best gilerrrrr kan! aku dapat bayangkan semua kegembiraan tu. heheehheheheh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: